Vnetje nožnice
Ja, bil je samo maternični vrat.
Saj mi je že pred pregledom rekel, da sem mogoče malo pretiravala in da je pač bil to samo maternični vrat...
Ampak saj je ok, samo da ni nič narobe.
Sem pa se malo osmešila, ker je ginekolog mislil, da se samozadovoljujem in sem tako to ''odkrila'', ker mi je na koncu rekel, da mi želi, da uživam v ljubezni in to tisti pravi!
No, sedaj se bom vsaj lažje učila, ker me čakajo 3 izpiti v dveh tednih!
Pa lep pozdrav in nasmešek na obraz dekleta!
Saj mi je že pred pregledom rekel, da sem mogoče malo pretiravala in da je pač bil to samo maternični vrat...
Ampak saj je ok, samo da ni nič narobe.
Sem pa se malo osmešila, ker je ginekolog mislil, da se samozadovoljujem in sem tako to ''odkrila'', ker mi je na koncu rekel, da mi želi, da uživam v ljubezni in to tisti pravi!

Pa lep pozdrav in nasmešek na obraz dekleta!
blue eye napisal/-a:Eh sej se nisi osramotila, pomoje je on že navajen tega, itak je pa bol da si nardila paniko kokr pa da je nisi anevelik sreče na izpitih ti želim
ja, tud mislim da morjo bit ginekologi navajenih takih situacij, sama bi isto naredla, če bi našla/opazla kakšno spremembo.. pa enako, velk sreče

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Yummylicious napisal/-a:blue eye napisal/-a:Neki me zanima..a je možno da se glivice k maš menstro kr nekak skrijejo, potuhnejo (tko da nč več ne srbi)?
Jp, meni se je tako vedno naredil.
in so se ti pol po menstri spet pojavle? K men vem u taprvo se niso, zdj pa ne vem kaj bo

Za dežjem vedno posije sonce!!
Jaz sem sicer imela srečo, da sem se jih zmeraj znebila tik pred menstro, tako da se je potem res vse sčistilo in je bilo kul. Je pa možno, da se potem vse skupaj nadaljuje, ja.
Če boš po menstruaciji še vedno opazila simptome, se pač še nekaj časa zdravi, da bo minilo.
Če boš po menstruaciji še vedno opazila simptome, se pač še nekaj časa zdravi, da bo minilo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
blue eye napisal/-a:Yummylicious napisal/-a:blue eye napisal/-a:Neki me zanima..a je možno da se glivice k maš menstro kr nekak skrijejo, potuhnejo (tko da nč več ne srbi)?
Jp, meni se je tako vedno naredil.
in so se ti pol po menstri spet pojavle? K men vem u taprvo se niso, zdj pa ne vem kaj bo
Jp, tko kakšn teden po menstri. Držim tačke, da bo vse v redu

zdaj pa spet js s problemi:
po menstruaciji se mi ponovijo, ene 3 dni traja vedno da se začutijo, pokažejo.. jutr se spravlam h ginekologinji, sem danes zvedla da je dežurna jutri v bolnici. samo pojma pa nimam, kako prit do nje pa če me bo slučajno sprejela
prejšnjič mi je nadomestna zdravnica rekla, da se recepti ne morejo napisat, če se ne vidi stanja glivic na pregledu, da to pa lahko opravi osebna ginekologinja ali pa v nujnem primeru celo dežurni zdravnik..
povsod tk komplicirajo?
čist na koncu z živci sem že zarad glivic, počasi bojo še odnos začele rahljat
po menstruaciji se mi ponovijo, ene 3 dni traja vedno da se začutijo, pokažejo.. jutr se spravlam h ginekologinji, sem danes zvedla da je dežurna jutri v bolnici. samo pojma pa nimam, kako prit do nje pa če me bo slučajno sprejela

povsod tk komplicirajo?

čist na koncu z živci sem že zarad glivic, počasi bojo še odnos začele rahljat

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača