Življensko vodilo :)
- NotYourToy
- Komunikatorka
Izobrazba ostane in se lahko na njo vedno zaneseš (z razliko od ljudi, katerim posvečamo toliko časa in nas na koncu vedno razočarajo, odidejo..torej ni vredno da si zaradi tega zapravimo priložnosti ki nam jih življenje ponuja. )
Ta nasvet mi je dala sestrična, ko sm se razšla z mojo prvo ljubeznijo, imeli smo probleme v družini, umrla je babica in zaradi usega tega sm dala šolo na stranski tir.
Ta nasvet mi je dala sestrična, ko sm se razšla z mojo prvo ljubeznijo, imeli smo probleme v družini, umrla je babica in zaradi usega tega sm dala šolo na stranski tir.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
- Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Schmetterling
- Sramežljivka
mene tele misli ful motivirajo, razveselijo in spravjo k seb:
* Če hočeš videti mavrico, se moreš sprijazniti z dežjem
* Samo zato, ker te nekdo nima rad tako, kot si želiš, še ne pomeni, da te nima rad z vsem svojim srcem.
* Ne joči, ker se je končalo. Bodi vesel, da se ti je sploh zgodilo.
* Vedno se bodo našli ljudje, ki te bodo prizadeli. Vseeno ne izgubi zaupanja v ljudi, le previden bodi.
* Ne obremenjuj se in ne pričakuj preveč; najboljše stvari se zgodijo, ko najmanj pričakuješ.
* Osvobodi um skrbi; večina se jih tako ali tako nikoli ne zgodi.
* Mach einen Schritt nach vorn und überprüfe, wohin dich der Weg führt.
(Naredi korak naprej in odkrij, kam pelje tvoja pot).
* Če hočeš videti mavrico, se moreš sprijazniti z dežjem
* Samo zato, ker te nekdo nima rad tako, kot si želiš, še ne pomeni, da te nima rad z vsem svojim srcem.
* Ne joči, ker se je končalo. Bodi vesel, da se ti je sploh zgodilo.
* Vedno se bodo našli ljudje, ki te bodo prizadeli. Vseeno ne izgubi zaupanja v ljudi, le previden bodi.
* Ne obremenjuj se in ne pričakuj preveč; najboljše stvari se zgodijo, ko najmanj pričakuješ.
* Osvobodi um skrbi; večina se jih tako ali tako nikoli ne zgodi.
* Mach einen Schritt nach vorn und überprüfe, wohin dich der Weg führt.
(Naredi korak naprej in odkrij, kam pelje tvoja pot).