skrivnostni otok
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Uuuu, js sm bla tut še eno uro žična zdej u pondelk, k se itak more zmer tko končat, da me firbec daje do naslednga pondelka.
Sm tut js že lan gledala pou tele sezone na kompu in to ceu večer, en deu za drugim, ni blo šans, da bi se odlimala dol. Zdj pa nimam, pa morm fanta nahecat, da mi dol povleče.
Men tale Ana Lucia ni bla preveč simpatična, tko da mi ni panike, da je nau več (čeprou je biu ceu šok), navijam za sawyerja pa freckle-co da bosta kej skp prstala, k sta mi čis huda.
Sm tut js že lan gledala pou tele sezone na kompu in to ceu večer, en deu za drugim, ni blo šans, da bi se odlimala dol. Zdj pa nimam, pa morm fanta nahecat, da mi dol povleče.
Men tale Ana Lucia ni bla preveč simpatična, tko da mi ni panike, da je nau več (čeprou je biu ceu šok), navijam za sawyerja pa freckle-co da bosta kej skp prstala, k sta mi čis huda.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
g00fy_qa napisal/-a:Jaz pa vem kaj se zgodi, jeei!(pa neom povedala, same morate videti
).
Meni je Sawyer totalno sexi..mmm. Vendar bi Kate vseeno raje z Jackom vidla.