FairyAngel napisal/-a:Dalila napisal/-a: neki malga se pa učim stare indiščine.
Vau, kje se pa to učiš?
Dalila napisal/-a:FairyAngel napisal/-a:Dalila napisal/-a: neki malga se pa učim stare indiščine.
Vau, kje se pa to učiš?
Na faksu,
Izgovarja se tko kot se napiše, sam morš znat brat, ker je kar zakomplicirano. Ker če ti napišeš sam črko npr. G, to ni g ampak GA, če bi rad da je pa sam G, al pa kak drug vokal morš pa to napisat zravn. Itd itd, ampak ja načeloma se pa bere kot se napiše.
Črke so pa res lepe, se zna zgodit, da bom mela kaj tetoviranega iz teh črk v bodoče.
Ker letnik pa je tvoja prjatlca sAdie? Najbrž je na filofaksu a ne? Pa ma to sam predmet pr študiju a ne?
metuljčica napisal/-a:ninčulilika napisal/-a:Ja jst mam u šoli angleščino, nemščino pa še italjanščina. Men je osebno italjanščina najbolj pri srcu
Meni je tudi italijanščina najbolj všeč. Italijani mi sicer niso preveč všeč, jezik mi je pa ful. Letos načrtujem enomesečni pohod po Italiji.
ninčulilika napisal/-a:metuljčica napisal/-a:ninčulilika napisal/-a:Ja jst mam u šoli angleščino, nemščino pa še italjanščina. Men je osebno italjanščina najbolj pri srcu
Meni je tudi italijanščina najbolj všeč. Italijani mi sicer niso preveč všeč, jezik mi je pa ful. Letos načrtujem enomesečni pohod po Italiji.
Velik užitkov ti želim v italiji! pa maksimalno izkoristi čas za učenje italjanskega jezika
metuljčica napisal/-a:ninčulilika napisal/-a:Ja jst mam u šoli angleščino, nemščino pa še italjanščina. Men je osebno italjanščina najbolj pri srcu