Uf, ja, tut js sm mela frenda... res mi je blo kul z njem, zmer me je u smeh spraulu, nkol se nisva skregala, skp sva športala in to... On je meu neke kvazi zveze, js tut, pa sva en drugmu kdaj mau jamrala in je blo to čis normalno.
Po neki cajta se je pa men začel zdet, da mogoče pa nisva sam frenda, začel se je z negove strani, pol sm pa še js "popustila" in sva prstala skp. Sam js pol nism mela par dni cajta (resnično ne-sm rešvala ene pizdarije z enim drugim tipom) in mi je neki zameru...

Sva pol še parkat mau bluzila (čeprou je on meu eno kao punco, ampak mu očitno ni pomenla res nč), pomagu mi je rit rešvat pred prej omenjenim primitiucem... Pol je pa začeu z eno treto (zato kr se mu je zdel, da ga bi mela js sam za "umes") in je blo med nama na zlo grd način usega konc. Takt k sm se js zagrela, se je on odmaknu. Blo je par hudih ur, k so padale take in drgačne izjave... Najbol neumn se mi zdi to, da je reku, da ne morva bit skp, zgolj kt prjatlco me pa tut ne more met, kr bo name vedno gledu drgač
So stvari, k mi ob najimnu razhajanju nkol ne bodo jasne. In ja, prjatelstva ni več. Uničla sva use. Js mu še kdaj kej napišm, reče da bova šla na drink, pa itak do zdej tega ni blo. In mi je resnično žou, da se je mogl tko končat, kr ga ful pogrešam. Kt prjatla.
Pa najhuj je to, da to pr men ni osamlen primer. S temi moško-ženskimi prjatlstvi je ceu hudič. Zato predlagam, da se raj ostane na prjatlski rauni, kr zna bit lih tko ful lepo (če ne učasih še lepš), kt pa tvegat, da bosta na konc samo še tujca, k druk drugmu ne morta pogledat u oči.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...