Izpit za avto
to pa ne vem kako je naprej blo... pomoje da je kr lepo letel skoz vrata...
drgač, če je šansa probi pr Edinu, on je med mlajšimi (mislm da ma 32 let), pa je res ful faca... midva sva se ful poštekala, pa u veselje mi je blo na ure hodt no....sj drugač so pa na mostah usi u redu, usaj večina...tut un k ma ponavad društvene je tak prjazn striček, še k ti napake našteva je cela dobričina...
drgač, če je šansa probi pr Edinu, on je med mlajšimi (mislm da ma 32 let), pa je res ful faca... midva sva se ful poštekala, pa u veselje mi je blo na ure hodt no....sj drugač so pa na mostah usi u redu, usaj večina...tut un k ma ponavad društvene je tak prjazn striček, še k ti napake našteva je cela dobričina...
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
-
- Komunikatorka
Brez izpita za avto si skorej ne znam predstavljat več življenja. Zdej mi samo še avto manjka.
Izpit sem nardila 2 mesca po 18. rojstnmu dnevu, z 28 urami, v Kranju, pri Humarju, mela sem super inštruktorco g. Ano...
To je to. Je pa res, da zdej tok komplicirajo že s temi izpiti, da sem srečna, da sem že mem vseh teh zadev. Nažalost je pa vse več takih voznikov, za katere mi res ni jasno, kako da imajo lahko še izpit, oz. kako da so ga lahko dobili.
Pa najbl mi grejo naživce ljudje, k se ga napijejo takoj ko kao smejo pit, ko niso več mladi vozniki. Kr nekej....
Mislm, da nuben boznik ne bi smel pit.. poznam preveč primerov nesreč...

Izpit sem nardila 2 mesca po 18. rojstnmu dnevu, z 28 urami, v Kranju, pri Humarju, mela sem super inštruktorco g. Ano...
To je to. Je pa res, da zdej tok komplicirajo že s temi izpiti, da sem srečna, da sem že mem vseh teh zadev. Nažalost je pa vse več takih voznikov, za katere mi res ni jasno, kako da imajo lahko še izpit, oz. kako da so ga lahko dobili.
Pa najbl mi grejo naživce ljudje, k se ga napijejo takoj ko kao smejo pit, ko niso več mladi vozniki. Kr nekej....
Mislm, da nuben boznik ne bi smel pit.. poznam preveč primerov nesreč...

Claude os, aperi oculos.
-
- Komunikatorka
ni mi ratal
zajebala sm priključitev na rondo k nism pogledala ogledalčkov pa nebi smela pred enmu gor it.. pa avtocesto sm zajebala ker nism šla tovornjaka prehtevat.. mislm wtf? če mi mudel reče prvi izvoz se izključi iz avtoceste, blo je 5oom, ostanem na desnem pasu, ne pa da ga grem prehitevat pa pol spet nazaj na desni pas.. a je tko? to mi je vedno govorila inštruktorca k bo 5oom al pa 1ooom ostanm na desnem pasu in ne prehitevam več.. ja super..
jah, upam da u druge mi bo pa šlo..

jah, upam da u druge mi bo pa šlo..

em, ka pa če bi mela kkšnga od domačih zravn, k vaš avto zna vozt? sj jz tud naše petke nism znala vozt, k sm pršla kr naenkrat iz cliota, k je ves mehak in lahek za prestavlat, volan obračat itd. na petko, k je pa čisto nasprotje. in je bla mami neki časa zravn, tok da sm se mal navadla in pol mi je šlo čist fajn
aja, drgač pa čestitke

aja, drgač pa čestitke