Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ja fak a ne... pol pa bodita narazen par mesecev da se stvari umirijo. Sej slišita se lahko še vedno, pa a nisi rekla , da bi se preselil k tebi? A živiš sama al s starši? Kaj oni pravijo na to? V bistvu bi imel tako zelo nizke stroške, kaj pa vem.

Njegovi starši so pa čist nepredstavljivi... :eek: Kako je lahko nekdo TOK mimo?? :eek:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ej, a veš da pojma nimam.. ne vem, ne poznam odgovora na tvoje zadnje vprašanje.. ker ja, tok mim ne poznam nobenga... pa je dost folka, za kogar bi rekla, da ni normaln, kar se razmišljanja tiče, ampak tok nenormaln... a-a, nobenga :nein:
kar se pa tiče tega, da bi k men pršu, pa ja, sva se menla... pa starši moji bi tud pustl, ker pač živim še doma... samo je tukej ta problem, da bi se mu starši odrekl, še nekej časa ne bo mel tok denarja za svoje stanovanje, ker ma čist preveč stroškov in res nikamor ne bo mogu it, če nama ne rata... lahko spet čakava par mescev, da se bo men dejansko kej poznal, ker je pač tko,da se nam ne pozna koj pr hujšanju (in ne, ne hujšam zarad njega, ampak zarad sebe... hujšala zarad drugih ne bom nikoli in nikdar)... sam k sm sigurna, da bosta našla kak drug razlog... ne vem, sj bomo vidl, kk bo sčasoma... itak pa če mu zdj rečem, da čez tolk pa tolk časa nameravam bit pa fino fajn bolj suha, pa tolk časa me počaki, to pa ne an... ker se to tko pač ne dela... nikol se ne ve, kaj se zgodi v tem času... pr njemu al pa pr men...
sam trenutno to čist preveč boli :( kr ne morm dojet, da je to to, da je konc med nama... ker nama je šlo res dobr, če odštejem njegove tastare an... trenutno mi ni nč jasn, tolk mam vprašanj, na katere ne poznam odgovora :?
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TIHANA* »

Prebolevanje je hudo, se strinjam...

Sama sem do sedaj prebolevala enega tipa ki mi je pomenil zelo veliko, in ne verjamem da mi bo se kdo toliko pomenil kot mi je on.
Prebolevala sem ga priblizno dve leti, vmes sem imela sicer resno zvezo pol leta, ampak nisem ga pozabila...

Dejansko sva se danes v stikih, z smsi ampak priznam da mi gre pocasi na zivce ker me ne pusti na miru... Nima nobene punce, in potem meni pisari ce sem za kavo (ravno danes dobila sms od njega :roll: ) in potem se klice nazaj ce ne odgovorim. Pomoje bom mogla cifro zamenat :?

Uglaunem, nikoli nisem prebolevala nacrtno -JA, zdaj te bom pa prebolela.

Pustila sem da je bilo kot je bilo. Prejokala sem cele oceane, bila na tleh, se vpisala na fitnes, hodila ven s kolegicami, brala knjige, hodila v kino, ampak ni pomagalo. Ker sem vedela da to pocnem zato da bi ga pozabila.. in tako sem se stalno spominjala nanj...

No, potem pa sem imela pogovor z mami ki je trajal rekordnih pet ur. Povedala sem ji vse... Šla sem spat naslednji dan in se zbudila lažja za deset kil. Od takrat naprej je pozabljen. Je pa res, da se vedno verjamem da se ne bom v nikogar tako močno zaljubila kot sem se vanj.
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

*TIHANA* napisal/-a:Prebolevanje je hudo, se strinjam...

Sama sem do sedaj prebolevala enega tipa ki mi je pomenil zelo veliko, in ne verjamem da mi bo se kdo toliko pomenil kot mi je on.
Prebolevala sem ga priblizno dve leti, vmes sem imela sicer resno zvezo pol leta, ampak nisem ga pozabila...

Pustila sem da je bilo kot je bilo. Prejokala sem cele oceane, bila na tleh, se vpisala na fitnes, hodila ven s kolegicami, brala knjige, hodila v kino, ampak ni pomagalo. Ker sem vedela da to pocnem zato da bi ga pozabila.. in tako sem se stalno spominjala nanj...

podpis,sam je zanimivo,da poznam dost žensk, ki smo se po razpadli zvezi vpisale v fitnes-samo še sama nevem, ali hočemo kej za svojo postavo naredit,ali kakšnega fajn spoznat? :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

jagodka85 napisal/-a:včer so se spet prepiral zarad naju, zarad mene... doma bi blo vse kul, če bi mel on eno suho, ni važno kakšen karakter bi mela, važno da bi bla suha... tako mišljenje je men mim...

Sam, da bi moji starši kej takega navedel kot razlog zakaj se ne strinjajo z mojo zvezo pomoje v isti sekundi lastnoročno spakiram pa grem nekam živet pa tut, če na knap sam s takimi ljudmi jest nebi hotla sploh met opravka pa tut, če so to moji starši, ker je očitno, da nimajo 3 čiste v glavi.

Pa sori, res ne mislim bit nesramna al pa kej sam tale fant je pa tut mal reva, da pusti pri svojih 26-ih da tkole z njemu ravnajo. Če nebo enkrat po mizi udaru mu bojo še pri 50-ih s takimi bolnimi težili.

Veš kaj ne se sekirat (ja vem, lažje rečt kot narest), ker je njemu lah še 100x bolj žal, da je tako vredu punco pustil oz., da se ni pripravljen borit za vaju :bussi:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

migrena, sj pravm, mogoče pa le nism tok v redu, kot se drugim zdim... ne vem no... sploh ne morm več trezno razmišlat.. vse, kar bi delala, je to, da bi jokala... nonstop... pa vem, da s tem ne bom nč rešla...
res je, da nism idealna, kar se zunanjosti tiče, sam zato še nism slaba no... a je v današnjih časih res samo še zunanjost pomembna?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jagkodka s čim pa se ukvarja tale tvoj da se pri 26ih ne more na noben način sam preživljati :gruebel:

Upam, da se bo izteklo tako, kot je najboljše zate. Pa danes itak misliš, da je on zate edini na svetu in blablabla :)

Ampak sej se najbrž spomniš mene poleti, kako mi je bilo hudo, danes sem pa kot nova :)

Pa verjemi, po svetu hodi še ogrooooomno fantov, v katere se lahko zaljubiš ;) :bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ah, varnostnik je, pa je kupu avto lansko leto in ga odplačuje, pa en kup drugih stroškov ma... jah iztekl se je tko, k se je...
vej vem, da ni edini na svetu, samo sm mela občutke, da bi lh blo to to... da je lh on the one ... zgleda, da ni :? maybe someday :)

se spomnem ja.. in sm vesela zate, da si že v redu :bussi:

sj jz upam, d če je to res to, da je konec, da grem v tujino delat... da grem mal iz te slovenije... pa da ugotovim, kaj bi sploh rada v življenju... rabm mal oddiha od tega kraja :)
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

hmm..to je kratkoročna rešitev ja-pobeg nekam...ampak na koncu si na istem..
svetujem ti, da pustiš stvari take kot so. Ne ogovarjaj njegovih staršev,sploh pred njim,ker so ipak njegovi,kakršnikol so in kri ni voda,nikoli.
Pusti ga pri miru nekaj mesecev. Počakaj, da sam pride. Druge rešitve ni.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

to nameravam... sam pač si želim it nekam v tujino delat... upam, da mi uspe... vem, da to ni rešitev... ampak sam tko ne bom nonstop misnla na to, da bi se lh vidla pa bla bla bla... ker bom vedla, da je prevelka razdalja med nama... bomo vidl, kaj bo čez čas... sj vem, da je lažje rečt kot narest, ampak upam, da bom prebolela...
vem, da so njegovi starši, nikol v enem letu nism nč čez njiju rekla... vse kar je blo, je blo zadnč po telefonu, pa še to sm bla vsa prjazna, čeprou bi se najraj zdrla na njegovo mat, na fotra pa še bl... pa dons sm mu potrdla v bistvu, k sm rekla, da bi rabla boksarsko vrečo, pol je pa on dodal: al pa moja dva... jz sm ap sam rekla ja... to je to.. nimam namena čez njiju govort karkol, sam k me res razjezi to, da se tkole vtikata no :evil:
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

jagodka, a veš kaj je mene najbolj zmotilo. ti ves čas praviš, da si imela občutek, da je on tisti pravi, on pa ni pripravljen tvegat in se odtrgat stran od staršev. kolikor razberem iz tvojih postov, bi ti na njegovem mestu to verjetno naredila.
ja ok, denar. toliko ti pa verjetno mora zaupat, da ve, da ga ne bi metala iz stanovanja ob prvem prepiru, finančne težave pa tudi ne bodo trajale večno. sori, ampak meni se tale tvoj fantič ne zdi pol tako nemočna in nedolžna žrtev, kot ga ti vidiš.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jah no, vsak ma svoj pogled na tole zadevo an... ne mislm ga opravičevat za njegova dejanja oz. nedejanja... se je odloču tko, k se je...
mislm, da je pr njemu največji problem to, da je spoznou, da bi se tastardva brez kančka slabe vesti in obžalovanja odrekla svojmu edincu... jz pa enostavno nism taka, da bi mu še jz postavlala ultimate...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Pismo, jagodka, to kar se tebi dogaja je tok neverjetno da je že skor ku en film. :eek: Ne vem, sploh nimam besed za tako prizadete ljudi, ki navajajo še bolj prizadete razloge.
Kar se tebe tiče pa upam, da boš čimprej spet dobro in...sej veš - čas celi rane... :?
Drži se. :bussi:
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

to je pomoje edino pametno od tebe. brezveze se je vpletat v ene družinske razprtije, ker nikoli ni pravih zmagovalcev, samo en neskončen prepir. čez par let se boš pomoje vsem svetnikom zahvaljevala, da si se temu izognila.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja ja, to je tko k una telenovela o valentini, k se je en atlet vanjo zalubu... lih tko se počutm :? sam da je bil tm srečn konc, tle pa ni :(
hvala tiavanna :bussi:
in ja julia, se tud men zdi, da je tole edino pametno... ker če bi mu jz kej rekla, kej zahtevala od njega, bi on to po možnosti ubogu in v najhujšem primeru bi mi čez neki časa to metu naprej... a s tem nej žvim? ne hvala :?
Zaklenjeno