Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Laneja napisal/-a:čau punce.

no življenje je pa res čudno...zdej je en mesec kar sva narazen (nisem sicer omenila, da zato ker mu je ena zmešala glavo, mu pošiljala sms-je, itd...on se je pa zatreskal vanjo in baje ga je že nogirala :twisted: ) in jaz na moč uživam v samskem življenju :D :D
lahko trdim,da sem ga prebolela (zgodaj, vem) in si sploh ne predstavljam, da bi ga vzela nazaj, čeprav zdaj on prosi za novo priložnost...wtf jih je mel zadosti. :twisted:
sem se pa zelo zaposlila in ogromno delala na sebi :) ...pomagalo pa mi je valda tudi to, da ga serjem zdaj z drugim :D

tako, da punce...go for it!!!
Vajina zveza pol penisa ni bla vredna, če si ga po enem mescu prebolela in mirno serješ z drugim in pa tip, ki je takoj meu uno k mu je zmešala glavo... To so zame umetne zveze na silo... -> A je fensi met tipa? :D
Laneja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Laneja »

Panasonic napisal/-a:
Laneja napisal/-a:čau punce.

no življenje je pa res čudno...zdej je en mesec kar sva narazen (nisem sicer omenila, da zato ker mu je ena zmešala glavo, mu pošiljala sms-je, itd...on se je pa zatreskal vanjo in baje ga je že nogirala :twisted: ) in jaz na moč uživam v samskem življenju :D :D
lahko trdim,da sem ga prebolela (zgodaj, vem) in si sploh ne predstavljam, da bi ga vzela nazaj, čeprav zdaj on prosi za novo priložnost...wtf jih je mel zadosti. :twisted:
sem se pa zelo zaposlila in ogromno delala na sebi :) ...pomagalo pa mi je valda tudi to, da ga serjem zdaj z drugim :D

tako, da punce...go for it!!!
Vajina zveza pol penisa ni bla vredna, če si ga po enem mescu prebolela in mirno serješ z drugim in pa tip, ki je takoj meu uno k mu je zmešala glavo... To so zame umetne zveze na silo... -> A je fensi met tipa? :D

evo...maj pojnt ikzektli...ko to spoznaš, pa tud če si prej zatiskaš oči v vsej mogoči zaljubljenosti, grejo stvari bistveno lažje naprej :) .
je pa tebi, bi rekla, malo težko sodit o drugih vezah, sploh če ne poznaš oseb...ane :?
ta drugi mi je pa po naključju prekrižal pot, ker verjemi mi, da če bi ga iskala ga sigurno ne bi našla.
iskalka ljubezni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iskalka ljubezni »

prejšnje zveze nam pustijo močnejši pečat v srcu, kot si mislimo.
vsi fantje, ki so mi bili do zdaj všeč, so se mi režali v obraz, ko so izvedeli, kakšna čustva sem gojila do njih. še nobeden fant mi ni rekel, da me ima rad. če mi je kateri fant všeč, si več ne upam pokazati svojih čustev, ker se bojim odziva, ki sem ga vajena. kot oklep sem si nadela brezbrižnost, hladnost in to, da v družbi nikakor ne pokažem svojih čustev. preko tega oklepa mi nihče ne more do živega oziroma ne ve, da me je prizadel, ker mu tega ne pokažem. to me je začelo motiti. saj mi je jasno, da nisem lepotica in najbolj simpatično dekle. nočem biti vedno rama, na katero se opirajo prijatelji, ko so v težavah! naj enkrat tudi mene nekdo posluša!
ENY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ENY »

iskalka ljubezni napisal/-a:prejšnje zveze nam pustijo močnejši pečat v srcu, kot si mislimo.
vsi fantje, ki so mi bili do zdaj všeč, so se mi režali v obraz, ko so izvedeli, kakšna čustva sem gojila do njih. še nobeden fant mi ni rekel, da me ima rad. če mi je kateri fant všeč, si več ne upam pokazati svojih čustev, ker se bojim odziva, ki sem ga vajena. kot oklep sem si nadela brezbrižnost, hladnost in to, da v družbi nikakor ne pokažem svojih čustev. preko tega oklepa mi nihče ne more do živega oziroma ne ve, da me je prizadel, ker mu tega ne pokažem. to me je začelo motiti. saj mi je jasno, da nisem lepotica in najbolj simpatično dekle. nočem biti vedno rama, na katero se opirajo prijatelji, ko so v težavah! naj enkrat tudi mene nekdo posluša!

Jst bi rekla, da je treba narediti se debelejso kozo. Oz. jst pokazem, da mi je nekdo vsec samo takrat, ko vidim da se potem lahko tudi izmotam, npr. v sali in tako, da je to v kontekstu. In da je stvar manj napeta vcasih to naredim pri komu samo za foro. In ko naredis zares, se pravi se posalis, vidis reakcijo in ves ali naprej al nazaj. Pa zmeraj mam v glavi to, da so to itak samo moski, ce bo cas pokazal, da lahko komu zaupam bom prijetno presenecena. V osnovi jim pa ne.
*shade
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a *shade »

Najboljša terapija zame je bila vso slabo voljo in vse slabe stvari sem spremenila v srečne trenutke, ki mi jih noben ne more pokvarit. z bivšim sma prijatla hodma vn in prav nič me ne spravi več v slabo voljo,to ga muči bolj kot karkoli-ker vidi da mi ne pride do živga. Smejim se stvarem, ki naj bi me spravile v slabo voljo, saj se mi zdi, da ni stvari na tem svetu, ki nebi bila za nekaj dobra. Vsaka stvar se zgodi z namenom in iz tega se nekaj naučimo!!! Jaz sem se naučila v vsaki stvari iskati pozitivne stvari in sedaj sem tako kot ''klovn'', ki se smejim usem stvarem kot da jih sploh nebi bilo. Solzice so zlata vredne in treba jih je prihranit za druge stvari, ki so res boleče ne pa za objokanje fantov, ki naših zlatih solzic niso vredi! Dandanes lahko zaupaš samo še sebi, saj drugi nam ne privoščijo dobrot in dobre volje! Če vrjameš v sebe je to zmaga. Smejte se, ko vam bo najbolj hudo in ne pokažite svetu da ste ranljive, saj bo samo še več bolečin!
Vso srečo vsem in pa SMEJTE SE kjerkoli in kadarkoli!!!! :D:D:D:D:D:D:D
Vs| DeŁaMo NaPaKe| VsI SmO Łe NaVaDn| ŁjUdje Ki VeŁiKoKrAt PoZaBiMo SvOjO VŁOgO IgRa ŽiVŁjEnJa Je NaJzAhTeVnEjŠa BoDi Łe To KaR Si In Mej To KaR ŽeŁiŠ PrI VsEm Pa Je PoMeMbNa ZvEsToBa*
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

reimi napisal/-a:meni se tudi to trenutno dogaja. pravkar sem prišla domov iz zabave, ker se nisem mogla sprostit. tako močno ga pogrešam in boli me da ne morem opisati. upam, da bo čas naredil čimprej svoje, ker tako ne morem več naprej. jaz sem ti lahko v tolažbo le tako, da ti rečem, da nisi edina, ki to doživlja. drži se!

Hvala enako :?
Grem ga žurat, da bi mi bilo dobr, pol pa skoz nanj mislm, vse me spomne nanj in povsod ga iščem s pogledom, pa itak ga ni...kaj bi pa on delu tam, kamor jest hodm, če me ne mara več...
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja vem, spet jz...
sm pisala tukej not že velik... pa bom spet mal pojamrala...
pogrešam ga... večina ve, kaj se je dogajal z nama... inzdj je tega očitno konc... boli k sam hudič... sploh če pomislm na to, da ga nikol več ne bom objela in poljubila za dobro jutro...
zdj pa resno ne vem več... al sm jz res neki narobe nardila v življenju, da morm trpet nonstop, al sm preveč prjazna do vseh al kaj? a mi lahko kdo pove, zakaj si človk zasluž trpet? ker jz odgovora na to vprašanje enostavno ne vem :cry:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ ka vidva sta spet narazn :cry:

ko sem začela sem gor hodt sem prvo tvoj post prebrala, pol pa sem bla ful happy da se je vse porihtalo...

ne obupat, vidiš da je že blo tolkokrat slabo pa so se stvari rešle :bussi: saj mamo vsi kdaj ups&downs, vse bo še ok
Houd de wereld tegen
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jap, mislm pa da zdj je to to.. da je resnično konc... spet smo bli pred tem, da se bo on k men preselu, pa sta mu doma spet dala tak fajn ultimat oz. ga spet tko fajn izsiljujeta :? če vama ne bo šlo, nimaš kej nazaj domov hodt.... ja mislm halo, sj je vajin sinček ane... sam v skrajnosti pa tud ni treba it...
pa njegova preljuba mati me je zadnč klicala :?
tud jz sm misnla,d a se bo vse porihtal.. upala sm, ampak za brezveze :?
nekak sm mela občutk, da on bi bil pa lahko pravi... da je to res to... pa očitno ni :(
hvala ally :bussi:
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

jagodka85 napisal/-a:ja vem, spet jz...
sm pisala tukej not že velik... pa bom spet mal pojamrala...
pogrešam ga... večina ve, kaj se je dogajal z nama... inzdj je tega očitno konc... boli k sam hudič... sploh če pomislm na to, da ga nikol več ne bom objela in poljubila za dobro jutro...
zdj pa resno ne vem več... al sm jz res neki narobe nardila v življenju, da morm trpet nonstop, al sm preveč prjazna do vseh al kaj? a mi lahko kdo pove, zakaj si človk zasluž trpet? ker jz odgovora na to vprašanje enostavno ne vem :cry:

js imam včasih občutek, da je to splošno prekletstvo žensk- da trpimo. toliko bremen moramo nositi, na vzven pa se kazati uspešne, nasmejane, samozavestne, ... če si kdaj žalosten vsi začnejo: 'ja, kaj je pa s tabo? dej se no nasmejčki!' ne zanima jih ZAKAJ se ne 'smejčkaš', ampak samo to, da nisi tak, kakršnega so te navajeni. in sanja se jim ne, da vsak dan začneš in končaš s strahom, da nikogar ne boš več ljubila tako kot si njega... in boš sama. mučno!
pa kdo se je spomnil fantov! sam srce ti zlomijo in te strejo. trenutno se mi gnusijo prav vsi osebki, ki jim nekaj binglja med nogami! :razz: živih jih ne morem-že njihovih pogledov, kaj šele, če kdo od njih odpre usta! vsaka beseda se mi zdi hinavska, zlonamerna,... fuj!
no pa poglejte, kam me je pripeljal bivši :? žalostno...
I forgive you after all
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

wow jagodka, kera grda-da se straši vmešavajo! to je pa res ogabno. drži se, saj bo!
I forgive you after all
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *BelaLilija* »

Nič drugega ne pomaga, kot da spoznaš koga stokrat boljšega in si srečna bolj kot kadarkoli. To se meni še ni posrečilo, ampak zdravilo je samo nova zaljubljenost. Drugega ti ne znam svetovati, ker vsi tisti obrabljeni stavki v smislu pojdi ven, zdivjaj se in imej avanturice nič ne pomagajo, kvečjemu še stanje le poslabšajo. Ne trudi se biti brezbrižna in imeti avanturice kot po tekočem traku, ker če nisi tak tip človeka, ki bi to jemal zlahka in se prehitro navežeš in zaljubiš, potem te bo to samo še bolj potrlo in "izpraznilo". Na to kar pozabi.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

anna_k napisal/-a:js imam včasih občutek, da je to splošno prekletstvo žensk- da trpimo. toliko bremen moramo nositi, na vzven pa se kazati uspešne, nasmejane, samozavestne, ... če si kdaj žalosten vsi začnejo: 'ja, kaj je pa s tabo? dej se no nasmejčki!' ne zanima jih ZAKAJ se ne 'smejčkaš', ampak samo to, da nisi tak, kakršnega so te navajeni.

jap, se strinjam čist z vsako besedo.. pr men doma, recimo: petra, prid mal sm... pridm tja.. spet: petra, zakaj se pa ne smejiš, kaj je pa narobe? (pa sj ne, da bi jih zanimal, ampak ok)... pa rečem: a se morm sama seb smejat? mislm halo, pustite me že pr mir an... če se ne smejem, se pač ne smejem...
folk misl, da moramo bit vedno, ampak res vedno nasmejani... in če nisi, je že vse narobe :?
ja, je grdo, da se starši vmešavajo.. še grš je pa to, da ga hočjo iz bajte vržt oz. so ga prpravleni z bajte vržt sam zato, ker je oz. je bil z mano :evil:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jagodka :bussi:

Res mi je žal, da moraš še enkrat čez vse to...
Tale tvoj očitno ne verjame toliko v vajino zvezo, če se noče preselit k tebi, če nima odprte opcije, da se vrne domov ob prvih problemih. O njegovih starših pa tudi sploh ne bi izgubljala besed.

Mogoče je res najboljše tako.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

zdle sva se slišala :cry:
včer so se spet prepiral zarad naju, zarad mene... doma bi blo vse kul, če bi mel on eno suho, ni važno kakšen karakter bi mela, važno da bi bla suha... tako mišljenje je men mim...
ampak to tko je... konc je... s tem se bommogla sprjaznt... čeprou bo težko :(
zvoncica, se mi zdi, da to ni problem pr njemu. problem je to, da ma trenutno tok stroškov, da ne more it v najslabšem primeru na svoje.. pa tud ni tak, da bi se odreku svojim staršem, čeprou onadva sta mu rekla, da bi se mu odrekla brez obžalovanja :eek: , v primeru da ostane z mano...
jz ne razumem ničesar več... res ne... ne razumem, kk se lh starš odreče svojemu otroku zarad take banalne stvari... sj sm mu rekla, da bi rabla trenutno boksarsko vrečo al pa njegova starša, da usazga enkrat na gobec... res sm jezna... pi***, če nekdo ni po jusu (tko k moja mami prav), pa ni vredn enga, k je pač suh...
sj je res škoda zgubljat besede zarad takih ljudi, kot sta njegova starša... vse se jima bo enkrat maščevalo... in ja, zdj lh rečem, da jima to prvoščim... ker po njinih besedah jz nism normalna :evil:

:cry:
Zaklenjeno