God...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
BIBI21 ima prav nism tega povedala čeprav bi blo fajn, da bi to vedeli pri izbiranju godovnega datuma...
Peter pod njegovo ime spadajo: Petra, Pjerina, Petrina, Petrica, špansko Pedro, poljsko Piotr, Petja, Piet, srb. Pero.
9.1.
10.1.
16.1.
21.1.
30.1.
21.2.
22.2.
12.3.
6.4.
15.4.
28.4.
13.5.
2.6.
29.6.
30.7.
1.8.
9.9.
18.10.
6.12.
9.12.
25.12.
No to so tile datumi...lahko začnem tudi zraven pisat kdo takrat praznuje...npr. mučenec...
Peter pod njegovo ime spadajo: Petra, Pjerina, Petrina, Petrica, špansko Pedro, poljsko Piotr, Petja, Piet, srb. Pero.
9.1.
10.1.
16.1.
21.1.
30.1.
21.2.
22.2.
12.3.
6.4.
15.4.
28.4.
13.5.
2.6.
29.6.
30.7.
1.8.
9.9.
18.10.
6.12.
9.12.
25.12.
No to so tile datumi...lahko začnem tudi zraven pisat kdo takrat praznuje...npr. mučenec...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
No da se malo pametno naredim,
nisem vseh postov prebrala, mogoče že piše... god ima po navadi tisti, ki je krščen. Pri krstu ti določijo krstno ime, če ti je npr. Barbara ime boš ostala Barbara po Sv. Barbari, npr. mojega imena pa ni med svetniki zato so mi dali krstno ime Marija in godujem 21. novembra kot so določili gospodje župniki
če pa nisi krščen pa po navadi nimaš goda... na žalost 

-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja mi rečemo temu razbijanju ofiranje...morm staro mamo prašat kaj naj bi to pomenilo...
Drugače ima res tisiti god ki je krščen...
Drugače ima res tisiti god ki je krščen...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
js mam pa god 25. avgusta, kr je takrat sv. Monika...pr nam gode praznujemo bolj kot pa rojstne dneve. vsaj babice so takat vse vesele pa tekajo okrog z denarjem za njihove vnučke
pr nam tud rečemu razbijanju noč pred godom ofiranje (sicer z mal več naglasa). sam je vse skup že kr zlo zastarelo. s tem tistga k goduje počastimo...in ja ponavad se ropota z lonci pa žlicami vilcami...

pr nam tud rečemu razbijanju noč pred godom ofiranje (sicer z mal več naglasa). sam je vse skup že kr zlo zastarelo. s tem tistga k goduje počastimo...in ja ponavad se ropota z lonci pa žlicami vilcami...
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
sv.Ana je full lep praznik takrat grem vedno s staro mamo in atam k maši ker jo ata pelje v cerkev sv. Ane ker ima takrat god...