hm... verjamem?' ne verjamem?? saj še sama ne vem... zanima me zelo, pa mislim da so določeni ljudje keri to morda res obvladajo, ampak o tem področju zaenkrat nimam niti najmanjšega pojma tak ka zaenkrat brez nekega pametnega mnenja...
ve ki ste napisale da so vam zanimive knjige o tem, a jih lahko prosim poveste nekaj, naslovov mislim, da bom kaj prebrala...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
magična moč čarovništva je zadnja ki sem jo prebrala...pa je full zanimiva...
pa npr knjiga urokov...
pa velik jih je...zdaj se nemorem več spomnit naslovov...vglavnem išči čarovnistvo, magije...
O tem ne vem dosti, tako da se niti ne morem odločiti, če verjamem ali ne. Mogoče ja, mogoče ne... Zdi se mi zanimivo, če kdaj slišim za kakšno magijo in podobne zadeve, me pa to ne zanima tako zelo, da bi se spravila brat kakšno knjigo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
verjamem, nekaj je na tem...sicer pa je zdaj to kao moderno in zdaj bi kr (skoraj)vsi nekaj prakticirali te zadeve... vsak urok, ki ga nardis, se (baje) lahko povrne...
sAdie napisal/-a: vsak urok, ki ga nardis, se (baje) lahko povrne...
ja baje res... zato ne smeš delat urokov, ki škodijo drugim... ker b o slej ko prej škodlo tebi... jst osebno nekak kr verjamem v to, sam bolj kt v uroke verjamem v moč misli in astralno potovanje...
je pa glede negativnih urokov tako kt v resničnem življenju: What goes around comes around
jas ne verjamem v uroke..me pa vcasih prime da bi koga v zabo spremenila I confess... se mi pa zdi to zanimivo in mislim da bon kako knjigo poiskala mogoce pa mi celo uspe kaj
If one day you feel like crying... call me. Idon`t promise you that I will make you laugh... but I can cry with you.
Prebrala sem že kar nekaj knjig o tem. Nekatere so me prepričale, da je to res možno, nekatere pa so se mi zdele preveč izmišljene. Verjamem pa, da obstajao ljudje, ki so zmožni izvesti urok, ampak teh je zelo malo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere