Mahagonij napisal/-a:To ma sicer tudi jansa, samo jansa je fizicno grsi in pretiho govori, mal vec zivljenja od njega bi rabl bit. Ampak definitivno confidence = sexy.
Mahagonij napisal/-a:To ma sicer tudi jansa, samo jansa je fizicno grsi in pretiho govori, mal vec zivljenja od njega bi rabl bit. Ampak definitivno confidence = sexy.
Hehe, men je tudi Janša seksi
Uh mene pa on prov odbija...njegov nastop in aroganca, jaz tega ne vidm kt samozavest ampak tk aroganco..
starejši moški znajo bit s svojim karakterjem privlačni...kukr sm rekla,si ne pradstavlam, kaj je tok sexy na njemu razn njegov glas in umirjenost...??? nimam nč proti parom kjer je starostna razlika 30+,ampak sama mislm,da se v tako zvezo nebi spuščala,kr mi že sama misel na najin sex povzroča trebušne motje....
Dagi napisal/-a:Drago Kos... Drago Kos... Drago Kos...
ne me hecat!
v uniformi nogometnega sodnika ali političnega funkcionarja?
so tebi všeč 40+ moški?
z ali brez uniforme... men je on tok fejst... Neki ma al kako se temu reče...
Slikc je pa dost na netu, pa ne da jih ne bi hotla nalimat sm sam ne znam...
Ma ja, sej to sm jst hotla povedat. Človk neki ma. Neki za crknt privlačnega.
ja... pa najhujš je to, da dobiš tak občutek že ko ga samo gledaš po tv... Čeprov js sm enkrat tud službeno govorila po tel. z nemu, pa ma res tak seski glas... Kašn vtis more šele pustit če ga v živo srečaš al pa govoriš z njim...
Prosim za njegovo telefonsko številko...... Se mu bom predstavila:Gospod Kos,tukaj horny little devil...