jah ce ji nebi non stop en najedou pa jo zasledoval pa sliku...sej ne recem da ni zabava tkole gledat tele zvezdnike sam useen bi jim lahk tut mal ziulena pustil
Nekje sem prebrala, da ne bo storila iste napake kot pri Seanu, saj jo paparaci dobesedno oblegajo ko je zunaj z Seanom.
Drugače pa ne vidim nič narobe v tem, da Seana večkrat ne nosi sama, saj ta zdaj ni več tako lahek, kot je bil prej. Pred pol leta je ga je v visoki nosečnosti nosila sama.
Sicer pa tako ali tako ne more naredit nič prav, saj vsak njen korak tako ali drugače vrednotijo.
ma ta britney je ena cista nesposobna kura! sam poglej kako guga tamalga na gugalnci, z eno roko drzi torbicu z drugo ga pa gunca. pa halo no, js bi jo vpisala na en tecaj materinstva ker ocitno nima pojma o tem
_Petra_ napisal/-a:Sploh ne morem verjet, sem ravno zadnjic gledala neke slike iz pred nekaj let pa je razlika nenormalna...
jst tudi ne, kdaj sem zelo rada gledala slikce, ker mi je imela dobr stil, luškna pa vse, zdaj pa je vse več slik, ker ne zgleda ravno lepo mogoče se bo pa le poboljšala