Koliko časa zdrži, preden mu pride?
moj je pa kukr kdaj...res čist odvisno od vzburjenja oziroma od stopnje alkoholiziranosti
se nama velikrat zgodi (k se obema meša, še posebi pa men)da njemu tud v eni minuti pride, nevem no...mojga ful rajca če vid da mene rajca...pa velikrat se nama nardi da men glih začne prhajat in ker seveda jst to zlo dobr začnem kazat...to njega tok zrajca da mu glih mal pred mano pride....in pol morm še mal počakat
drgač pa, kadar je pjn-noro... se kr u žival spremeni....sej je kul to, sam včasih si pa že res želim da bi končou 

-
- Debatorica
hmm..mene pa pr najinem seksu mal moti sam to d mi ne pove in niti ne nakaže kdaj mu je pršlo. Kr jst se tolk ful vživim d ga ne spremljam natančno (po izrazu na obrazu, po gibih...), u bistvu me moti to k je ful tih. Kr k men pride se jasno to vidi oz. sliši in dostx mi reče d njemu je pa že lih mal prej, in če mu še ni pa se sam nasmejeva in nadaljujeva. Sicer sva pa odkrita en do druzga in se ful lepo pomenva glede seksa kaj komu kaj paše.
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz ne maram maratonov.... men tud dolgčas rata, in začnem premišljevat o drugih stvareh... ne glede kako je dober tip
pri sexu....z predigro vred, tam kakšne pol ure... drugače sva pa oba bolj za quickje, ker nimava časa, niti želje za enourno nabijanje
drugače pa sva v akciji dokler nama obema ne pride ... menjanje položajev pripomore k temu
nikoli pa ne pustiva da je eden nepotešen ( d mu ne pride ... orgazm sevede
) in se potem še bolj potrudiva... koliko časa traja... nisem nikoli gledala na uro pred sexom ali po sexu... 

drugače pa sva v akciji dokler nama obema ne pride ... menjanje položajev pripomore k temu

No o tej temi sva se ravni včeraj pogovatjala z mojim, kako velik moških ne mora zadržat izliva. No njegovo mnenje je, da so to potrbneži in loleki, ki pač ne vejo kako in kaj. Pač jemlje te stvari čist preprosto, ker tiste ki pozna so takšni, pa tudi z ženskami ki se je pogovarjal in so govorle o tem, tako pravijo, ki imajo izkušnje. Moje mnenje pa je, da če bi se nakak potrudili svojo psiho preobrnit, bi jim ratalo bit tudi bolj vzdržni.
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...