Izjava tedna
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
To je pa iz filma After The Sunset in je ful bolj smešno če vidite.
Rahlo okajen tip nekaj razlaga o krivdi drugemu in pravi: "It's not you" (pa pokaže nase), "It's me!" (pa pokaže na onega).
V glavnem, z lubijem sva se kar režala nekaj časa.
Rahlo okajen tip nekaj razlaga o krivdi drugemu in pravi: "It's not you" (pa pokaže nase), "It's me!" (pa pokaže na onega).

V glavnem, z lubijem sva se kar režala nekaj časa.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Danes je blo smešno sem bla pri tipu,on pa sam doma..Starih ne bo do večera tako da ni blema.No in se midva začnema cartat pa tak ža vsa v tem not (še dobro da sva bla še oblečena) slišima naenkrat korake v predsobi-njegovi prišli.Pa se oglasi najprej njegov foter: ˝Kaj delaš˝ On pa hitro ˝učima se˝ (jutri ma namreč izpit) pa se oglasi od fotra punca: ˝Učita,učita ja...Kaj pa? Spolne vzgoje mogoče? ˝
Midva pa v taki smeh
Midva pa v taki smeh

Prfoks za mato dans:
Kok sm jz neumen? 0,13 Lenderov?
(Lenderov=Saše Lendero)
Pa mu le rata po tok pa tok ponovljenih forah kako uibr izvirno vn vreč.
Kok sm jz neumen? 0,13 Lenderov?

(Lenderov=Saše Lendero)
Pa mu le rata po tok pa tok ponovljenih forah kako uibr izvirno vn vreč.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
To pa se je lih zdaj zgodilo. Poslušam skupino Razorlight, pesem America, pa vprašam frendico če ma to pesem. Pa pravi da ne in pol ji jaz sendam. Pa reče: "A tile so z Gruzije?" Jaz pa ono lol, wtf, neeee! Pa vprašam zakaj, pa reče: "Pa še nikoli nisem slišala zanje..."
Ah ja.. to ma samo ona takšne.

As the shadow follows the body,
g00fy_qa napisal/-a:To pa se je lih zdaj zgodilo. Poslušam skupino Razorlight, pesem America, pa vprašam frendico če ma to pesem. Pa pravi da ne in pol ji jaz sendam. Pa reče: "A tile so z Gruzije?" Jaz pa ono lol, wtf, neeee! Pa vprašam zakaj, pa reče: "Pa še nikoli nisem slišala zanje..."

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
Pri nas doma se je mami mal strgalo
Ko sem prišla po kakem mesecu domov jo je brat neki izzival in ona prbije: To boš pa črno piko dobu. Seveda me je uril smeh in sem prašala kaj pomeni črna pika. Pa tko prbije ja zdej po novem mamo tle črne pike, zvezdice in čebelice. Za 5 črnih pik si kaznovan, ne vem pa kako še. Zvezdice so mala pohvala, čebelce pa velika. More bit malo stimulacije 

Jaz pa sem jeseni delala v enem lokalu in prideta dva, ne preveč brihtna fanta (sta hodila na šolo s prilagojenim programom) in se pogovarjata, kako bo, k bojo evri:
Prvi: Joj ne vem kako bo zdej, k bojo evri..kako se bom navadil..so ti centi, ne razumem..joj, kako se to računa...
Drugi: ah, sej ni nič težkega, če sem se jaz navadil...
Prvi: ja ma ne vem, ti centi..kolk je to...
Drugi:(ful samozavestno) jaz sem se v dveh dneh naučil! Ti povem kako je to: glej, 50 centov je 1 euro
Prvi: Joj ne vem kako bo zdej, k bojo evri..kako se bom navadil..so ti centi, ne razumem..joj, kako se to računa...
Drugi: ah, sej ni nič težkega, če sem se jaz navadil...
Prvi: ja ma ne vem, ti centi..kolk je to...
Drugi:(ful samozavestno) jaz sem se v dveh dneh naučil! Ti povem kako je to: glej, 50 centov je 1 euro