Jaaa no k se prov spomnim enkrat k je prnesu na E+ neko sladijo-t.i. Lepi Damjan. Jst sm sam . In pol ga prašajo za recept in valda si lahko predstavlate tist njegov fris kako reče da je to skrivnost in jada jada.
^ ja in potem so ga enkrat povabil v Bonboniero na Papriki v rubriko kuhanje- da bo pač neki skuhou. pa reče
voditelj: sem pa mislil da boš naredil sladico Lepi Damjan.
Damjan: Ja nekako sem se premislil...bla bla..
in je skuho ene makarone pa tiste rumove-keksove kroglice, ki se itak niso hotle izoblikovat ker je dal preveč masla .
ushergirl napisal/-a:^ ja in potem so ga enkrat povabil v Bonboniero na Papriki v rubriko kuhanje- da bo pač neki skuhou. pa reče voditelj: sem pa mislil da boš naredil sladico Lepi Damjan. Damjan: Ja nekako sem se premislil...bla bla.. in je skuho ene makarone pa tiste rumove-keksove kroglice, ki se itak niso hotle izoblikovat ker je dal preveč masla .
ah hudiča, pa ravn njegov sanjski zmenek je govoru, kakšn bi bil.... pa lih konc sam uni makaroni, špagete whatever so se mi pa zdel mal preveč razkuhani?
a je kera brala v tazadni novi k je en člank od nega, k on govori, da ma eno posebno masažo (ala saška lendero) in da ma tiča že za 3 cm večiga,, pol pa opisuje kako to izvaja in na mt, da opisuje drkanje,....