no...pa da nebi kdo narobe razumel...tudi tu se je teh 8k kar fjn poznalo 

no...pa da nebi kdo narobe razumel...tudi tu se je teh 8k kar fjn poznalo 

Mimi_M napisal/-a:Ne vem, jaz bolj zaupam kot pa nekomu v optiki, čeprav sem letos tud sama šla k emnu takemu,
sam pol, k sm bla, mi je bilo žal,ker si ona vzame ful več časa in res potrudi, da določita tisto pravo dioptrijo, tale mi je pa ful na hitr pomeril.
Jaz sem bila tudi v eni optiki kar tako, pa se mi tudi zdi, da so mi kar nekaj na hitro pomerili 
moj_zlobni_jaz napisal/-a:zanimivo...jaz namrec nisem potrebovala napotnice za okulista...sem sla v optiko in se tam narocila na pregled pri njih...je pa res da sem se prej na internetu pozanimala o optiki in so na svoji spletni strani imeli napisano, da pac majo koncesijo in se ti uposteva tistih 8k pri steklih..

sicer pa jaz itak vlečem vzporednice z očali in lečami ter vložki in tamponi -> če jih mam, uporabljam oboje 

bom pa se potrudila da jih poslikam takoj v nedeljo, ko grem nazaj pa ti pol posljem slikco..ok?
pa se vsi ko so me ta teden prvic srecali z ocali so me pohvalili, da se mi full fajn pasejo
me so happy 
||MuCkAa napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ne vem, jaz bolj zaupam kot pa nekomu v optiki, čeprav sem letos tud sama šla k emnu takemu,
sam pol, k sm bla, mi je bilo žal,ker si ona vzame ful več časa in res potrudi, da določita tisto pravo dioptrijo, tale mi je pa ful na hitr pomeril.
Ej samo ja!!Jaz sem bila tudi v eni optiki kar tako, pa se mi tudi zdi, da so mi kar nekaj na hitro pomerili
Sem mislila, da se bom navadila, ampak dejansko vidim, da je ta dioptrija kr neki - vse mi ful približa in nekak ukrivi, čist narobe.
Še dobr, da mam še tastara očala, drugače res ne vem, kaj bi počela. Tko da zdej s tastarimi ful slabo vidim, ta novih pa ne morm nosit, oči me pa bolijo za znoret.
V pondelk sem zmenjena v optiki, da bodo vidl, kaj je narobe. Samo upam, da mi ne bo treba vsega še 1x plačat.
... tko, da ne grem sploh več na očesno v ljubljano v ambulanto za kontaktne leče...k lah tud v kakšni optiki plačam tistih 10 jurjov, pa mi bodo ravn tko zmerl dioptrijo, sam s tem, da mogoče z mal več prijaznosti, pa seveda pravilno...