ej, sam tle pa zgleda k da bi bil pred njemu en tip s hrbtom prot njemu obrnen in bi on hotu njegovo rit zagrabt jemina, a je tvoje življenjske poslanstvo tle gor, da nam iščeš njegove fotke
NotYourToy napisal/-a:je morda katera prebrala prispevek v novi kjer je Murko govoril o povečavi penisa? omfg kk sm se pa temu članku nasmejala za vse tiste (tudi za fante) ki ga niste prebrale-manjša obnova : prvo ti more špricnit ker če ti umes potem ne deluje no ostalo pa se da razbrati iz slike ko murkec v svoji rokici (namazani z dior-jevo kremico) drži banano .. jaja tud take mamo me je pa rumeni tisk totalka razočaral ker poročajo o takih bedarijahhh .. moje mnjenje o murkonu? fant brez izobrazbe, ki si išče pozornost in s tem služi denar na tako glup načln.. domače povedano --luzer nad luzerji!
jaz sem brala...baje ga tip masira...upam,da ima povečevalno steklo in pinceto,da si pimpeka sploh lahko prime...bogi revež. kako ta tip rab reklamo da take naumnosti po cajtngu govori...TRKAJ pravi:ščijem ti po cajtngu,evo ti rumenga tiska....
sAdie napisal/-a:pa dajte no, sej to ni njegov msn space keri komentarji spodaj....LOL
to je drugače myspace . ampak vidim da to ni njegov. Ker tam ko greš pod več fotk (vidijo jih tisti ki so registrirani) je tut tale fotka in dvomim da bi jo on objavil (ustnice porisane s šminko,... )
omg, kera izjava an: seks pri meni traja 15-20 minut in v tem času uporabim vse tri metode (vaginalno, analno in na roke) sj je blo vrjetn že kdaj objavleno, sam zdle me je pa tole prou v dobro volo spravl oz. v smeh... res je smešn no