Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)
-
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- NotYourToy
- Komunikatorka
od igralk : jessica alba
od pevk : Christina Milian
od modelov adriana lima
tip : Tom Welling
[/img]http://www.quepasa.com/newsimages/gallery0131/1/Tom%20Welling.jpg
od pevk : Christina Milian
od modelov adriana lima

tip : Tom Welling
[/img]http://www.quepasa.com/newsimages/gallery0131/1/Tom%20Welling.jpg
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Ženske: Angelina Jolie, Giselca, Adriana Lima, Jessica Alba, Mischa Barton, catherine Zeta-Jones pa Alessandra Ambrosio
Moški: Jude Law, Matthew McCaunaghey, Orlando Bloom, Chad Michael Murray, mmm pa Sebastjana Cavazze se tut ne bi branla ja
Moški: Jude Law, Matthew McCaunaghey, Orlando Bloom, Chad Michael Murray, mmm pa Sebastjana Cavazze se tut ne bi branla ja

We are not the girls your
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
- NotYourToy
- Komunikatorka
kje j ze ta tip igrou?!
Tom Welling igra v Smallville (nanizanka ki prihaja v kratkem na tv3), igral je pa tudi v Cheaper by the Dozen (komedija) in v grozljivki The fog

njamiiii

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
- Komunikatorka
NotYourToy napisal/-a:Tom Welling igra v Smallville (nanizanka ki prihaja v kratkem na tv3), igral je pa tudi v Cheaper by the Dozen (komedija) in v grozljivki The fog![]()
njamiiii![]()
OT, ampak mi je smešno, kako dajo vse te igralce v priljubljenih serijah, ki igrajo mulce, najprej v kašne grozljivke/slasherje igrat... Sam opažam

- NotYourToy
- Komunikatorka