Prvi poljub

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

prvi pravi poljub(french kiss) se je zgodil,ko sem bila stara:

10-12 let
38
5%
12-14 let
250
30%
14-16l et
305
37%
16-18 let
121
15%
pred 10 letom
7
1%
18-...
71
9%
še ni bilo prvega poljuba
31
4%

Skupaj glasov: 823

marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Moj prvi poljub pa se je zgodil med na koncu 7. razreda. Že ful dolg sem bla zaljubljena v tega tipa in sem samo upala, da se bo to zgodilo. Kdor čaka dočaka, pravijo. Tud jst sm.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
želvica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a želvica »

pri meni se je prvi poljub zgodil okoli 9 ali 10 leta. Mama mojega "fanta", s katerim sem bila od prvega razreda (od 6.leta), je bila namreč naša druinska kolegica in sta bila velikokrat pri nas, pa on je bil tudi frend od mojega brata, tak da je prišel včasih tudi sam. starši so vedeli, da sva zaljubljena, pa sem ga vedno spremljala dol z dvigalom. tam mi je vedno dal samo lupčka :bussi: . do francoskega poljuba :knuddel: pa je prišlo enkrat v sobi, v šotoru (ki smo si jih delali z metel, koc...), ko je moj brat odel po pijačo v kuhinjo. to obdobje je bilo kar pestro, ja.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Prvi poljub sem doživela pri 13h s fantom, ki je dobro leto mlajši od mene. Takrat je bil moj fant in kakega pol leta sva rabila, da sva prišla tako daleč. :D Zgodilo se je v šoli, ko sva oba imela prosto uro. Pravzaprav sem dala pobudo jaz. Prej sva se že večkrat lupčkala (ampak ne francosko), takrat pa je bilo drugače.

Pozneje mi je povedal, da je bilo tudi zanj prvič in da je bil popolnoma presenečen. Sva pa po tistem ostala še skoraj 2 leti skupaj in nadaljevala, vendar do konca nisva šla.

Mi pa ni bilo nikoli žal, da se je zgodilo takrat in da se je zgodilo z njim. Danes je moj najboljši prijatelj.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
ZaLjUbLjEnA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZaLjUbLjEnA »

MOJ PRVI POLJUB SE JE ZGODIL V 7RAZREDU/9.FANT JE HODIL V 8RAZRED/8.SPOZNALA SEM GA NA BIVŠEM DVORIŠČU ZALJUBLJENA VANJ SEM BLA ŽE DOLGO :hearts: 1XPA KO SEM BLA NA STAREM DVORIŠČU ME JE BOLEL TREBUH MOJI KOLEGI SO PA MOGLI NEKAM IT JAZ PA OD BOLEČINE NISEM MOGLA HODIT PA SO PAČ REKLI DA MOREM MOJA LJUBEZEN OSTAT Z MANO PA MI DELAT DRUŽBO :knuddel: NEKAJ SMA SE MENLA KO ME JE PRIJEL ZA RROKO IN ME POLJUBIL BILO JE TAKO LEPO DA ME JE TREBUH NEHAL BOLET ŠE DANES SE VSEGA SPOMINJAM
Uporabniški avatar
Čebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Čebelica »

Jst pa se ne morem spomn al je blo začetek 7. al 8. razreda. Spomnem pa se, da me je takratni fant (moj 2. fant) poljubu pred blokom od sestricne. In vem da sm bla full happy, pa vsa v nebesih. :love: Res ne bom nikol pozabla...
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flaškica »

Po pravici: moj prvi poljub se je zgodil že v vrtcu.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Ja js ne vem če šteje ko smo se še ful mladi s prjatlcami ....
No, js svoj pru kiss štejm s fanstom ko sm že vedla zakaj se gre. :lol:
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

moj se je pa zgodil na rojstnem dnevu v petem razredu in je bil posledica flaše resnice, tako da ni bilo preveč romantično pa tut ni mi blo tok dobr, nerodn je blo edin to da nama je slina dol tekla :blah:
Uporabniški avatar
nusha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nusha »

moj prvi poljub...konec osmega razreda...bilo že prej veliko šans...sam sem čakala na pravi filing in res je kdor čaka dočaka...na morju pod zvezdicami z osebo ki ti je res nekaj do nje...lepi spomini...

lp
enč
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enč »

sedmi razred... nič posebnega :roll: blo je pa kar lepo-je dežek padal... :razz:
cool_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewere i belone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cool_girl »

moj 1 kiss je biu k sm bla stara 12 :D
a tko lubčka :lol: pa že v vrcu kar se ne štejeee :D :lol:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Zame je bil prvi poljub pr 14 letih..in se ga ne spominjam lih najrajš. Tip mi je bil sicer všeč, ampak je bil kiss ogaben takrat zame, ker mi je porinil jezik v usta, jst pa..nč jasno! :oops:
Mal hecno! :)

Pol kasneje se je pa še delal, da me ne pozna in takšne bedne! Tko da..ni lih prijetna izkušnja!

Je blo pa zato drugič boljše!! :wink:
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

jst sm mela 16 in je padu prav za novo leto s sošolcem
lalu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lalu »

Moj prvi poljub se je zgodil pri 18-ih, na eni pustni zabavi, totalno nepričakovano, sredi pogovora s tipom, ki sem ga tisti večer spoznala. Tako da nisem imela niti časa razmišljat o tem kako se bom 'odrezala'. Ni pa bilo najboljše, ker je takoj ugotovil, da nisem ravno kurvica, v katero sem bila oblečena :yau:

No, s tem tipom sem eno leto po dogodku začela hodit in sva še vedno skupaj :love:
cukr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cukr »

Ta magičen, malce neroden prvi poljub se mi je pripetil pri 15 letih. Nahajala sva se ov jezeru. Po resnic povedano bilo nama je ful nerodno, ampak zgodilo pa se je le. Bil mi je sošolec.
Odgovori