Blow job
-
- Sramežljivka
men pa se zdi da to brez ejakulacije mogoče mislijo kaj z ono moško g točko..
aja, pa za tisto, ki je želela vedet o blow jobu - fajn je če kombiniraš roke in jezik, če mu recimo z rokami, z jezikom pa oblizneš jajčka
pa dobro izpade tud, če menjaš ritem.. tak da malo hitro, potem upočasniš, ... pa opazuj ga, al pa mu pač reči, naj ti pove kaj hoče 
aja, pa za tisto, ki je želela vedet o blow jobu - fajn je če kombiniraš roke in jezik, če mu recimo z rokami, z jezikom pa oblizneš jajčka

-
- Sramežljivka
- Kraj: Wajdušnaaa!!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Za devetimi gorami
AnaB napisal/-a:v neki knjigi sem jaz isto prebrala.. naj bi slo pa nekak tko, da lih preden on ejakulira, pritisnes na predel med penisom in anusom (tam naj bi bli semenovodi), tko da pac preprecis da mu "vn uidejo"in s tem lahko tud tip dozivi vec zaporednih orgazmov
Kaj to na presredek prtisneš? Te verzije pa še nism slišala

Tle sm jst pa še eno drugo verzijo najdla iz linka, k ga je ena predlagala na prvi strani...
Refine this basic technique and heighten his orgasm by placing your thumb at the very base of the penis in such a way as to block the tube through which the cum spurts. The semen cannot escape even though he is spasming and going through the reflex action of ejaculating semen. If at the same time you suck vigorously on the head of his cock you can delay his cum for several long moments. When you finally allow the cum to spurt it will last much longer and be just as intense as a result. Even though you delay the cum for only a few short moments you will be surprised by the intensity of his cum.
K mi lahko ena razloži kaj je s tem mišleno...Kaj je treba stisnt penis al kaj...Ni mi čist jasn.

Ja pa še tri verzije so zdj tle, ne

kamis napisal/-a:kok cajta mu ga lahko najdl pač 'ližete'?jst mam po 10-15min tak občutek da mi bo čeljust odpadla k me že use tok boli... drgač mi pa moj lubi use pove kaj mu paše pa tko ne... tko da nimava problemov...
Ja zanimivo...pa kaj mu po 10-15 minutah blowjoba ne more pridit? Al pa da ti vso stvar pospešiš (da mu ga fafaš bolj hitro) po nekaj časa in mu potem pač pride če ne moreš več?

Čaučau

Good girls go to heaven. Bad girls go everywhere!!!