dons sm šla mal naokoli in sm mal cene primerjala iz firbca (nism šla zarad tega naokoli

)...v lokalu kjer je bla prej bela kava 300 je danes 1, 60 evra...se pravi 380 tolarjev

nism mogla verjet da so res za tolk povišal...kava z mlekom je pa 280 tolarjev in nevem kok evrov...cocacola pa isto stane kot bela kava

spet drugje pa je bla kava povišana za 5 tolarjev, spet drugje za 12...zdej vem kam bom hodila na kavo
isto se mi zdi za štcune...v leclercu ni opazit kakšnega ornk zvišanja...Orbit čigumiji so še vedno najcenejš kot posod drugje 0.43 evra, oziroam okoli 89 tolarjev (na približno)...interspar pa tud ni kej preveč dražil, približno na enak princip kot leclerc...v merkator se pa sploh ne upam it, ker so že tko bli najdražji
zanimiva so mi bla še trenja...sploh glasovanje ljudi po telefonu...90% folka meni da se bo naše življenje poslabšalo s tem...pa še res je..plače ostajajo iste, vse se draži..mislm da se zlo hitro pozna če se vsaka stvar podraži za npr. 20 tolarjev...to je absolutno preveč...država bi mogla kej ukrenit glede tega..se mi zdi da se evronaložbe iso lotili tako ot bi se mogli...
In še precej me zanima kako bodo na cestninski postaji vsi pregledovali ali je denar ponarejen ali ne...Še bolj pa to, če bom res v lokalu lahko plačala s 100, 200 ali 500 evri...Tega absolutno neverjamem, tud za manjše štcune ne...