urszika napisal/-a:Lol js sm prov snela del Urgence, kjer igra Wentworth. Iz leta 2000, pa igra 17 let starga mulota, ki ga prpelejo zaradi udarca v prsni koš med tekmo ameriškega nogometa (homecoming game). Uglaunm odprejo mu prsni koš pa skor umre, no na koncu ga rešjo.
Snela sm pa zato da vidm če skoz na isti način igra, kot v Prison Breaku... Pa ok, sj govori na isti način, tko mal napol šepeta pa ful zraka vn spušča z besedami Sam se je vživel v tega mulca no bi rekla
Weeentwoooorth
keri del pa je to? pa sezona? jaz bi tut pogledlaaa
Tole bom lubiti pokazala, da bo vidu d nism jst obsedena, so še hujš primerki
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Hehehehe nutella, js vsaj nimam njegovga avatarja, pa gotov ga maš tud na namizju!
To je ER, 7. sezona, 1. del - je pa tko, kaže ga samo, ko leži, ker ga poškodovanega že prpelejo, pa nism gledala celga dela, sm samo skakala naprej da sm njega vidla.
Neki je, no Enjoy
Ja sej js ga pa ne upam dat ker bo lubi vidu Hehe.
Aja naslov epizode je Homecoming. Sej premišljujem če bi si snela še tiste dele Buffy, kjer je bil... Njo sm pa vedno rada gledala...
Fak, jst sm čist not padla. Tole drugo sezono kar je delov sm pogledala v parih dneh. Ful mi je boljša kot prva sezona, ful se dogaja, obrača, skratka, noro zanimivo mi je.
No kaj zdej babe? Ste pozable, da se dans začne predvajat dalje? Očitno sm samo js tok mimo, da se spomnim pogledat
Next episode: John Doe Bellick gets a taste of the medicine he gave out when he was the Captain and Agent Mahone's ex-wife makes another appearance. Airs: Monday January 22, 2007
kkšn namig, kje si ga lohka zlovdam.. aja pa ker del je zdej tazadn.. cifra mislm, ker sm jest pr tipu do konca pogledala, in ne vem ker del je biu tazadn (cifra..)
O damn. Sem se danes kooončno spravila to gledat, čeprav mam že kar nekaj časa prvo in drugo sezono.
Čist sem paf! Totalno zakon zakon zakon! Seveda, glavni igralec je itq pravi cukrček, zgodba pa totalno vlada! Čist sem navdušena.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
densy, nazadnje je bil predvajan 13. del druge sezone, se pravi bodo američani danes gledali štirinajstega...
loadam si js preko mule, drugač pa torrenti... sicer ne vem kok je dovoljeno tle o tem govort, tko da če boš kj rabla loh zs
goofy_qa: hehe sej če bi mal počakala bi loh začela to soboto na popu gledat nadaljevanko, sam te čist razumem, to morš čimveč naenkrat pogledat