Lepotna operacija
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
Re: Ali bi si dala povečati prsi z operacijo?
a.) Niti pod razno, ker sem z njimi zadovoljna, pa čeprav so mejčkene 

-
- Sramežljivka
Mam precej male ampak ne razmišljam preveč o tem. Tut če bi hotla nimam keša... Če bi pa zadela nekje miljončke evrov pol bi pa mogoče resno začela o tem razmišljat, ampak mislm da se na konc neb odločila za operacijo. Ampak ne zato ker bi ble grde umetne, ampak zarad dojenja ko maš otročke... Sej pravjo da normalno dojiš, ampak se mi zdi da nej ne bi otrok cuzu silikona 

Če nisi del rešitve, si del problema.
imam kolegico ki ima problem v tem da ji prsi postran štrlijo,in seveda če bi imela denar da bi si jih dala popravt.Če bi imela jaz probleme s tem,bi si jih tud dala popravt brez zadržkov.Recimo ko bom mela otroke pa ko bom starjška da se mi bodo ful povesle bom šla na operacijo.Moja mami ima pa probleme ker ima prevelke joške,pa si jih je hotla pomanjšat,pa so ji rekl da je to še enrkat dražje pa še nevarno.Sam je pa ful moteče k te joške dol vlečejo 

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Bunnyland
Vidim, da ste vse bolj proti, jaz pa bi si takoj povečala, to pa predvsem iz tega razloga, da bi imela sorazmerno telo.
Resnično mi teži, ko kupujem garderobo in mi nobena majica ne stoji (tudi z najbolj našopanim pušap modrcem), čez prsi sem dejansko XS, hrbet pa imam za M.
V bistvu sem povsod drugod M mere-noge, rit, trebuh , hrbet in tud če ful shujšam, še vedno nisem suhica, ker imam močne mišice in tud če se zredim, se v joškicah ne pozna skoraj nič, povsod drugod pa ja.
Nič ne bi imela proti, če bi bila povsod M al pa povsod XS, recimo nekatere shirane holivudske zvezdnice tud nimajo dosti, pa bi se lahko reklo, da znajo dobro nosit majhne joške (recimo Paris Hilton).
Tako.Ne gre se mi za št. modrca temvač za skladnost.
Zdej si je pa žal ne morem privoščit.
Resnično mi teži, ko kupujem garderobo in mi nobena majica ne stoji (tudi z najbolj našopanim pušap modrcem), čez prsi sem dejansko XS, hrbet pa imam za M.
V bistvu sem povsod drugod M mere-noge, rit, trebuh , hrbet in tud če ful shujšam, še vedno nisem suhica, ker imam močne mišice in tud če se zredim, se v joškicah ne pozna skoraj nič, povsod drugod pa ja.
Nič ne bi imela proti, če bi bila povsod M al pa povsod XS, recimo nekatere shirane holivudske zvezdnice tud nimajo dosti, pa bi se lahko reklo, da znajo dobro nosit majhne joške (recimo Paris Hilton).
Tako.Ne gre se mi za št. modrca temvač za skladnost.
Zdej si je pa žal ne morem privoščit.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Bunnyland
"Vidim, da ste vse bolj proti, jaz pa bi si takoj povečala, to pa predvsem iz tega razloga, da bi imela sorazmerno telo. "
Se čisto strinjam s tem, če si to želiš zaradi bolj skladnega izgleda. Tudi se strinjam pri ljudeh, ki so zelo depresivni zaradi svojega izgleda in bi jim to izboljšalo kvaliteto življenja. To da JAZ ne bi šla na operacijo, ne pomeni da sem proti.
Se čisto strinjam s tem, če si to želiš zaradi bolj skladnega izgleda. Tudi se strinjam pri ljudeh, ki so zelo depresivni zaradi svojega izgleda in bi jim to izboljšalo kvaliteto življenja. To da JAZ ne bi šla na operacijo, ne pomeni da sem proti.
Life is funny 4 a bunny!
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
ojla,
jaz bi si jih tudi dala povečati če bi imela možnost, zakaj pa ne? danes je vse več in več tega, je postala prav moda in ženske so tudi vse bolj zadovoljne nad svojim videzom po posegih. dobro nebi si dala povečati prsa na številko 10 ampak če bi bila nezadovoljna s seboj ali imela možnost pa bi
seveda pa vse v mejah normale.
aja včeraj sem lih na italiji gledala in je bila debata o tem , punce si že pri 17 povečajo prsa, dobro te na oddaji so naredile marsikaj, so se spustile v ekstreme, sam pa pravijo da je to postal hit stoletja
same so bile zelo depresivne nad svojim izgledom in so po posegu dobile veliko več samozavesti in se bolj cenijo.
je pa to definitivno stvar posameznice
p.s: vsak dan je tudi veliko več moških na posegih, si učvrstijo zadnjico, povečajo intimne dele telesa, ipd....
jaz bi si jih tudi dala povečati če bi imela možnost, zakaj pa ne? danes je vse več in več tega, je postala prav moda in ženske so tudi vse bolj zadovoljne nad svojim videzom po posegih. dobro nebi si dala povečati prsa na številko 10 ampak če bi bila nezadovoljna s seboj ali imela možnost pa bi

aja včeraj sem lih na italiji gledala in je bila debata o tem , punce si že pri 17 povečajo prsa, dobro te na oddaji so naredile marsikaj, so se spustile v ekstreme, sam pa pravijo da je to postal hit stoletja

je pa to definitivno stvar posameznice

p.s: vsak dan je tudi veliko več moških na posegih, si učvrstijo zadnjico, povečajo intimne dele telesa, ipd....
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...