omg... jaz se precej ličim ampak teko pudra pa lipglosa... omg, to je ša za babo preveč... ok, saj vem da je pevec in naj bi ga poslušali ne pa gledali ampak o moj bog!!!!!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Hehe pa ta tip je hudooooo grd... bljak. Najhujsi pa je, ko je kje na tv in govori vse naucene besede... ima menedzerja, ki je star toliko kot on... se maze z glosom... ima geste Helene Blagne... govori da je zvezda, ki hoce tistim, ki pridejo za njim v svet glasbe, pomagati... Skratka njegova cela pojava je Ta njegova pogaca je pa tak mimo... vedno govori, da bo izdal le del sestavin itak pa ze vsi vemo kakna je...fuj brezveze... in clovek bi si mislil, da fant pri 20-ih ze konca srednjo solo...
"Pravi moški mora vedno skrbeti zase, zato jaz ne grem nikamor brez mojega kozmetičnega kovčka, v katerem se zmeraj nahaja puder v prahu, saj moram biti brezhibno zrihtan."
Pa meneđer je njegov fant ... tkole bom rekla *, se po mestu govori ...
a ne veš, da je negov manager, njegov tip? res nisi vedla? to men moji trač kolegi posredujejo, jst pa naprej ... ja peder je, sej nč narobe s tem, sam pač je ...
same here... pa tisto, ko se je pudral pa govoril da ma veliko oboževalk, ubistvu ga pa noben ne pozna. pa oponašanje heleninega smeha, za pobruhat. damjan you suck!!!!!!!!!!