Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Yazmeen napisal/-a:Ma taka navodila se men zdijo brezvezna, ker vsakmu drgač paše. Enmu bol grobo, drugmu bol nežn in počas...pač vidš po odzivu kako in kaj, al pa nej ti sam pove, kaj mu sede.
Uglavnem z oralcem jst nimam problemov, ga rada nudm...sam pod pogojem, da je njegov lulček čist :) . No sj tud je, si ga na vsake pol ure umiva, za vsak slučaj :D

Zakaj pa na pol ure? Men se zdi da je dovolj 1x! Razen če gre scat pol si ga umiješ oz po sexu kse spočiješ si ga umiješ...
Ampak na pol ure? to je kr orng pretirano!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

higijena na višku :lol:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jowko, tist na pol ure sm se hecala no...temu se reče pretiravanje :wink:
Si ga umije tko parkrat na dan, po tem k gre lulat pa to.
Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

naj ti pomaga

Neprebrana objava Napisal/-a klawdy »

ko sem jaz to prvič počela tudi nisem vedelakako močno, kako hitro... Pa sem si položila fantovo roko na svojo glavo in je on narekoval ritem.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz se spomnem kako sem prijateljico spraševala kako je treba, ker jz nisem imela pojma :lach: ... Samo potem vidiš, da ti tega en drug ene more razložit, da pač moreš probat. In zj je čiz fino :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

ja sej je ful blem delat 1.ič...al pa če zamenjaš fanta in njemu paše neki čist drugega kot prejšnjemu :eek: je pa fajn da ti tip sam reče kaj moraš delat al pa da ti prime glavo in te vodi..čeprav se mi je najprej zdelo to ful bed, kot da sama kao naznam..pol pa mi je frendica povedala da je prebrala nekje da to pravzaprav pomeni da ti tip zaupa in zato to dela :D pa že...
meni to sploh več ni problem ,včasih se mi je šlo na bruhanje...sam zaj pa je prav fajn ker vem da je tipu to ok in da ga tak fajn zadovoljim :) mal pa mormo potrpet pa se tud oni za nas potrudijo :D sam nekateri pravijo da sperma redi..hm to še manjka ja..sreča da lahko na skrivaj izpljuneš..hehe, znajdi se...

aja pa obstaja kaka tehnika,da ga daš ful globoko in ti ne gre na bruhanje??ker meni vedno dvigne vse skup če ga dam preveč not... :?

lp
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ sj tud če zamenjaš fanta se dahotro ugotovit kaj mu paše, samo odzive moreš opazovat :wink:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

Arielle napisal/-a: tud prežvela sm njegove attempte da bi mi na silo naredu deep throat

to pa jst popizdim. sva mela že ornk pogovor o tem in se uspela zment, da ma lahko roke čist kjerkoli hoče, samo moje glave naj ne dira, ker bom isti moment nehala.
Uporabnica#1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Uporabnica#1 »

Hey!
Js sm pa nekej časa nazaj zasledila, da je možno, da tipu pride brez ejakulacije, tako da mal bol stisnes koren penisa oz. da vsaj mal zadržiš ejakilacijo za nekej trenutkov, da sperma ne more pridt čez in je pol orgazem z ejakulacijo ful bul inteniven.Pa me zanima, če je to res in če katera ve kej več o tem mi za povedat? Bi prou rada probala! :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^meni ni nič jasno
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jst tud to prvič slišm :?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Men pa še manj... kje si to zvedela?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja sem tud mojem rekla zato pa mu nč ni jasn...

Je reku, da pejt Jano brat :wink:

Hm...men sploh ni jasn...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Uporabnica#1 napisal/-a:...da je možno, da tipu pride brez ejakulacije, tako da mal bol stisnes koren penisa oz. da vsaj mal zadržiš ejakilacijo za nekej trenutkov, da sperma ne more pridt čez in je pol orgazem z ejakulacijo ful bul inteniven.

kaj to je mišlen nekak tko da zadrži orgazem in da čez neki časa ga pa doživi z ejakulacijo in je bolj intenziven...al kako je zdej to mišljeno?sej če hoče zadržat orgazem pač sam za neki časa prenehata sexat oz karkoli pač že delata :stupid:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Uporabnica#1 napisal/-a:Hey!
Js sm pa nekej časa nazaj zasledila, da je možno, da tipu pride brez ejakulacije, tako da mal bol stisnes koren penisa oz. da vsaj mal zadržiš ejakilacijo za nekej trenutkov, da sperma ne more pridt čez in je pol orgazem z ejakulacijo ful bul inteniven.Pa me zanima, če je to res in če katera ve kej več o tem mi za povedat? Bi prou rada probala! :D

pomoje da mu lulčka raznese :D :roll:
Odgovori