pri vsem tem se mi poraja vprašanje: kaj že zbirajo? Glede na to, da naj bi to bila t.i. zajčica in to še Playboy-eva, mi čist nobena ne ustreza. Nobena ne oddaja tistega pravega sexappeala, vsaj malo sexualnosti.. Sej punce so same zase čist ok, dobre postavice, lepi obrazki, ampak...sorry če je to vse kar lahko pokaže slovenski playboy..
Nina je vsaj neki karakter. Sanja pa usta odpre, pa ti mine do vsega Zato upam, da ne bo zmagala; saj vizualno je ok, ampak sekipil ni samo to kak zgledaš Pa da se dereš na odru Boljša sem od nje boljša sem od nje --- HALO???
kaj si kje večje fotke? ko kliknem tam na strani od playboya je taka čist mala...sploh ne vidim kake so vidim samo da ma ena res male joške, kar ni nič narobe, samo na tej fotki res izstopa
Jz sem prepričana, da bo zmagala Sanja, čeprav je meni osebno najboljša Nataša ... uni2 dvojčici sta pa či mem ... men sta totalno antipatični in grdi ... pa tko čudne joške mata
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
a nista več kolegici? zgleda da sta kot paris hilton & compani... ja, sanja se je najbrž res slikala, ker jo je nina prepričala. vsaj vtis sem dobila tak. meni sta obe anti.
Nekaj ne razumem..... kje je pa Mojca Šapla, ki se je slikala za PB enkrat oktobra oziroma novembra??
Ona je tista, ki se je slikala naga sredi "bele" Ljubljane, čez dan.
Zakaj se pa ona ne poteguje za PBevo dekle leta??
Sicer pa mi je itak nikaka.....