Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

čavči...
mene pa zanima pr kokih letih je normaln da greš prvič k ginekolugu... :oops: k bi šla po tabletke pa me je mal strah da bi rekla da sm premlada ... :oops: :oops:
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

pinkyica napisal/-a:čavči...
mene pa zanima pr kokih letih je normaln da greš prvič k ginekolugu... :oops: k bi šla po tabletke pa me je mal strah da bi rekla da sm premlada ... :oops: :oops:

Sigurno ti nebo rekla, da si premlada, ker je danes vse več punc, ki želijo tabletke pri zgodnjih letih.

Že samo zaradi tega ti jih bo dala, ker bo vidla, da si pametna in želiš zaščito in ne neodgovornega seksa. Tako, da kar pogumno k njej. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
svobodna in mlada
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a svobodna in mlada »

pripročate kakšno ginekologinjo v Domžalah?
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!

Have a nice day!!! mwa
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

pinkyica napisal/-a:čavči...

jst se spomnim, ko je bil enkrat v jani intervju z ginekologinjo iz ZD Aškerčeva za študente in je povedala, da priporoča mladim parom kot zaščito kondome,
šele nekje pa 20. letu pa bi ona priporočila prehod na tabletke.
Pa ne vem, kako je to argumentirala, ker se ne spomnim, ampak tale stavek mi je pa ostal v spominu.
*|pikica|*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *|pikica|* »

Hey
Tudi jaz sem se odločila, da obiščem ginekologa, ker potrebujem tabletke. stara sem 17 let in me je zlo strah...čeprav vem, da ni to nč tazga. Spolne odnose sem že imela, vendar me zanima, kako se moram naročiti, ali bom morala dolgo čakati, kljub temu, da gre le za tabletke? Ali so vsepovsod čakalne dobe?

Hvala vam *
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

*|pikica|* napisal/-a:Hey
Tudi jaz sem se odločila, da obiščem ginekologa, ker potrebujem tabletke. stara sem 17 let in me je zlo strah...čeprav vem, da ni to nč tazga. Spolne odnose sem že imela, vendar me zanima, kako se moram naročiti, ali bom morala dolgo čakati, kljub temu, da gre le za tabletke? Ali so vsepovsod čakalne dobe?

Hvala vam *

Ne vem kak to zgleda pri ostalih, jaz sem enostavno prišla, pa sem sestri povedala da bi rada mela tabletke pa me je naročila na pregled. Čakala sem 7-14 dni, tu nekje, čeprav so kolegice pri drugih ginekologih čakale tudi od 2-3 mesece.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Maš tle že toook velik napisan o postopkih naročanja in usm kar spada zravn, sam mau nazaj potipki.

Drgač se mi zdi, da se pousod čaka, ja, edin če greš privat. Js sm že od začetka privat in kadarkol mam kšn problemčk, pridm še isti dan na vrsto, pa tut ne zdi se mi tok drago. Ni pa to itak nben baubau, gre sam za tvoje zdrauje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

jst sem prejšni mesec prvi torek v mesecu klicala (5.12.) in sem šla 2 dni nazaj na pregled (10.1.), tako da sem čakala dober mesec. Sem bila pa prvič in sem bla par dni prej res živčna in sama sebi sitna. Sem že dolgo se odločala za to ampak sem kar odlašala. Ampak res ni tako hudo kot se sliši. Tako da punce, kar pogumno, ne bodo vas pojedli :D
Sem pa dr. Mileno Igličar, sedaj pa so me napotili k dr. Katji Jakopič. In je res fulll prijazna, mlada, lepo se pogovori s tabo in vse.
Sedaj pa sem dobila tabletke za 3 mesece, potem pa če bodo vredu po iste, drugače pa zamenjat. Še eno vprašanje. Ali se je treba tudi za recept prej naročiti, ali lahko prideš samo k sestri pa ti ga da?
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Če grem h ginekologu po tabletke, pol sam počakam pred čakalnco, da pride csestra vn, ji oddam kartico pa povem, da sm pršla sam po tabletke. Pol pa pač počakam uzun, da mi prnese recept. In to je vsa umetnost. Čeprou mam ginekologa tok delč, da naročam recept kr pr osebni zdravnici. :)
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lubica23 »

A katera ve zakaj se pojavljajo vmesne krvavitve med jemanjem tabletk????Pa jih jemljem ze precej dolgo......HEEELP!
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Da ti niso prešvoh? A maš že od začetka vmesne krvavitve?
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

jst pa prej pokličem in recept naročim. pri nas je pač vedno gužva in če se vnaprej najaviš, se vsaj deloma lahko izogneš teženju zoprne sestre :)
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lubica23 »

mily napisal/-a:Da ti niso prešvoh? A maš že od začetka vmesne krvavitve?

NEEEE..to se je r zdej zacelo dogajat..ne vem zakaj....tabletk mam se za 1tedn...pa mam ze krvavitve...k da mam ze zdej menstruacijo---nc mi ni jasn :(
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
OblakT
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Senožeti- Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a OblakT »

Živjo punce!

Mene pa zanima če grem lahko k ginekologu čeprav nism še imela spolnih odnosov in bi šla tja samo zaradi pregleda in pa da mi predpiše tabletke ker nameravava imeti z zdejšnim patrnerjem malo bolj živahno zvezo :lol: .

Lep pozdravček
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

kr pogumno v čakalnico :) pri meni je blo isto, sem šla 1. samo po recept za tabletke, malo sva se pogovorili, pa je blo :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Odgovori