Jochie napisal/-a:dekle vpraša fanta: "Sem ti všeč?" On odgovori: "Ne!" Ona vpraša: "Sem v tvojem srcu?" On: "Ne!" Ona postavi zadnje vprašanje:"Če bi odšla, bi jokal za mano?" On:"Ne!" Ona žalostno odide, vendar jo on ustavi in reče: "Ne da si mi všeč, ljubim te! zame nisi ljubka, si čudovita! Nisi v mojem srcu, ti si moje srce. In ne bi jokal za tabo, umrl bi zate!"
zadovoljna?
S prevodom ja (hvala), zgodbica mi je pa malo patetična
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Jochie napisal/-a:dekle vpraša fanta: "Sem ti všeč?" On odgovori: "Ne!" Ona vpraša: "Sem v tvojem srcu?" On: "Ne!" Ona postavi zadnje vprašanje:"Če bi odšla, bi jokal za mano?" On:"Ne!" Ona žalostno odide, vendar jo on ustavi in reče: "Ne da si mi všeč, ljubim te! zame nisi ljubka, si čudovita! Nisi v mojem srcu, ti si moje srce. In ne bi jokal za tabo, umrl bi zate!"
zadovoljna?
Res je lepa zgodbica
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
zadovoljna?
And when we meet Which I'm sure we will All that was there Will be there still I'll let it pass And hold my tongue And you will think That I've moved on ...