Tiavanna napisal/-a:Še neki me zanima...a je kera mogoče vidla tisti del, ko na koncu pokaže vse punce, kaj počnejo zdej? Za 6. in 7. sezono me zanima. Ker vem, da je v ostalih sezonah to blo, zdej pa ne najdem...
Za 7. sezono verjetn se, za 6. sezono pa ne vem. Mene tut to zanima.
Js sm pa kr vn padla iz tega ANTM, kr en dan sm nehala skoz odpirat youtube in živčno čakat da se naloži. Sploh se ne spomnm, pr kateri sezoni sm nehala... Še to sm pomojm na sredini
Js sm učer začela gledat 5 sezono... Nobena mi še ne potegne neki. No sej js dobim svojo favoritko šele par delov pred koncem... Niti nočem preveč nazaj gledat da mi ne bo kera "pokvarla" gledanja...
Ja v 5. sezona je zmagovalka res totalno najbl bedna! Kul mi je v tej sezoni da je Twiggy... K Đenis je bla kr neki... Sm se je že naveličala... Bom začela počas 6. sezono gledat...
Ewchk napisal/-a:Ja v 5. sezona je zmagovalka res totalno najbl bedna! Kul mi je v tej sezoni da je Twiggy... K Đenis je bla kr neki... Sm se je že naveličala... Bom začela počas 6. sezono gledat...
Twiggy je men tut všeč, taka ful skulirana. Ampak v 6. sezoni se ene tekmovalke prov boji.
Meni pa se ne da naprej gledat, ker sem se že čist navadla da sem vsak dan 17.45 pred tv
V tej sezoni, ki je zdaj predvajana (2. al katera ?) mi je najbolj simpatična, sladka, lepa Mercedes.. Čeprav Yoanna mi je pa res tisti pravi model Pa definitivno mora imet kratke lase... Pa kaj je z njeno postavo?Jaz je nikol ne vidim celo in ne vem kaj jih tolk moti?A ma malo več kg al kakO??
Letting him prove how much he loves you is SO today
Ja Yohanna nima gloh perfect body ja, sj boš vidla pol še naprej ji bojo skoz neki težil s tem. Ampak sj se da mal shujšat ša zrihtat ne. Medtem k recimo April ma pa tak geštel da sam gledaš. Sam sj smo včer tud lahko vidl kako ona vsak dan vadi in tko, ni to kr od nekje ne.
Drugač sm pa včer gledala Yohanno v tisti oblekci na konc na ocenjevanju, kakšne čudne noge je imela. Sploh nism mogla definirat al so krive, al čudna kolena, al kaj. Mogoče je sam tko čudn stala