Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
Ja včeraj je pa bila gužva na Prešercu.
Tudi mene je ozvočenje zmotilo,ko sem bila na Jesenicah je bilo ozvočenje ZAKON!!!
Tomija nisem do zadnje vrste slišala čisto nič, niti nisem vedela kateri komad je napovedal slišala sem edino folk kako se je začel dreti
Žal mi ni da sem šla edino kar me malo matra je sedaj ta nenaspanost v službi
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Folka je blo pa res zlo velik in tud men se je zdel prov super vidt, kolk ljudi se tkole zbere. Dobr se mi je zdel. Sicer jih pa nisem kej preveč poslušala, sm se bl prebijala med množico na drug konc, mal so mi po škornjih hodil pa mal sm poslušala cviljenje najstnic v uho ampak dobr
jst sm bla tut tm... sam k je blo toooooooook mrzlo in sm šla ene 20 min pred koncem domov, ker nism več nog čutila... ampak je blo zakon... sm pri spomeniku stala in sm nažga zokija (župana) vidla, ki je stal pod odrom in nosil svoj značilni nasmeh... mislim, da je užival
Men je blo res fono včerej ... pa filing je bil res kul ... edin problem so bli moji pstki na nogah, ki so mi skorej odmrli Koncert je pa pomoje trajal eno uro un pol
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon