ja polek takega deda pa se ti mora odpeljati. sicer pa si je sama kriva, da ga je tako dolgo prenašala. kaj je razmišljala, da je imela še enega otroka z njim? da se bo poboljšal??
Mislm, da sploh ni prpravlena na kakršnokoli zvezo. Še sebe komi obvladuje, bo pa še kerga druzga. Edina moška v njenmu življenju bi bla loh zdej njena otroka.
ja, ampak na žalost zgleda, da zanjo nista na prvem mestu. meni se smilita. kaj imata od takšne mame? cele noči po barih, čez dan pa najbrž spi. kdaj pa se njima posveča? ta ni za mamo, kaj se je sploh plodila ( ) pismo, takim bi jaz vzela otroke.
ela85 napisal/-a:ja, ampak na žalost zgleda, da zanjo nista na prvem mestu. meni se smilita. kaj imata od takšne mame? cele noči po barih, čez dan pa najbrž spi. kdaj pa se njima posveča? ta ni za mamo, kaj se je sploh plodila ( ) pismo, takim bi jaz vzela otroke.
In še vse to dela na očeh javnosti. Dobr, da mata otroka saj normalno (upam) babico.
če ga js ponoč na cesti vidm pomoje da se ga ustrašm to je tist izgled tipa k mislš da je biu ene 15let u zaporu zdj pa pride vn.. in evo to je to. ker ČUDAK!