Evro - €
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
Tigi napisal/-a:Sam ko vsaj nebi blo tok kovančkov........pa uni centi
jaz sem se že odločil, kako bom operiral s kovanci...situacija bo enaka, kot pri tolarjih. torej v denarnici bom imel samo bankovce. če bo po nakupu v denarnici kaj kovancev, bodo šli konec dneva v hranilnik. in ko se bo hranilnik napolnil, jih bom zamenjal za bankovce!

tako ne bom kupoval posebne denarnice za kovance, ker dveh denarnic ne bom nosil. seveda bom pa poskušal še več poslovati z maestro kartico.
Jaz sem si danes ker sem bla ravno na banki nabavla ta paketek za 3.000, pa sem ze zdaj zmedena
Si kr predstavljam vrste v trgovinah prvi tedn oz tisti teden, ko ne bomo ogli vec s tolarji placevat.
Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo

Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo

_Petra_ napisal/-a:Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo
sj to velikrat delajo stare mamce.. pa sj, zakaj pa ne, če se prodajalki da

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja ravno včeraj smo se pogovarjlai ja kako bo veselo, ko bo folk hodu s tolarji mi pa nazaj vračal v evrih še posebej ko delam v lokalu... 

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Meni sploh ni všeč, da so samo dvignili cene gor...kaj pa plače? Morali bi jih tudi zvišat sa j nakonc bomo brez dnarja...kako boš živel...višje cene manjše plače...
Lista zvišanih cen
Lista zvišanih cen
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Smejkica napisal/-a:Mene je groza, ko bom delala. Da se bom navadla, pa še ful časa bo šlo, sploh na začetku, ko bo folk še s slovenskimi tolarji hodu, vračat bom mogla pa evre. To bo še zabavno ja ...
No tole bi pa mene čist zmedlo... kako boste pa to sploh preračunaval? Recimo, da jest spijem kavo, ki košta 0,95 eur pa ti plačam s 5.000 tolarjev... omg

Drgač sem pa dons doma mal pobrskala po starih denarnicah po celem stanovanju in napraskala skor za 10 eur kovancev

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
MIGRENA napisal/-a:Smejkica napisal/-a:Mene je groza, ko bom delala. Da se bom navadla, pa še ful časa bo šlo, sploh na začetku, ko bo folk še s slovenskimi tolarji hodu, vračat bom mogla pa evre. To bo še zabavno ja ...
No tole bi pa mene čist zmedlo... kako boste pa to sploh preračunaval? Recimo, da jest spijem kavo, ki košta 0,95 eur pa ti plačam s 5.000 tolarjev... omg... hja matematika nikol ni bla na moji strani.
Drgač sem pa dons doma mal pobrskala po starih denarnicah po celem stanovanju in napraskala skor za 10 eur kovancev
Sej bo se pou leta dvojno oznacevanje cen in ti ne bo treba preracunavat