Izpit za avto
Tiavanna napisal/-a:Aja, mene tut neki zanima glede izpitov...Jaz sem izpit nardila 4.1.2006 in piše, da mi velja samo do leta 2008. A kdo ve zakaj je tako? Nimam očal al kakih drugih problemov. A je mogoče zato, ker sem mlad voznik ali zato, ker imam že tisto novo (evropsko) vozniško?
zdaj vidim da si stara 19...do takrat ti velja zato, kr si ti voznik začetnik v vsakem primeru do 21. (v tvojem primeru do leta 2008) leta starosti...potem pa si daš dovoljenje podaljšat, pa ti velja dalj časa...
jas recimo sm star 18 pa mi velja do leta 2009, ko bom star 21 let...
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja jaz mam tud do nevem kerga leta...
Pač nov zakon nevem kateri in so dali pač, da moraš na nov nesti vozniško dovoljenje...potem nisi več mladi voznik...pri nas je še veljalo da si dve leti mladi voznik pa stare vozniške še pri vas pa tri leta mladi voznik...
Pač nov zakon nevem kateri in so dali pač, da moraš na nov nesti vozniško dovoljenje...potem nisi več mladi voznik...pri nas je še veljalo da si dve leti mladi voznik pa stare vozniške še pri vas pa tri leta mladi voznik...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Jst sm pa danes imela izpitnoooo....in nisem naredila
Sj sm vedla no...takoj, ko se je Dominik (vi iz NM veste kdo je to) vsedu v avto
Vozila sm skor 45 minut....ampak sm imela preveč manjših napak... ja, ja...drugič, ko se bo vzvratno vozilo...bo treba žmigavce dat...pa v križišču v drugi peljat, tut če je prazno... Pa se hitrejš odločit kje bom obrnila...
Šla sm takoj plačat položnico za 2. izpitno vožnjo....Upajmo, da v drugo bo šlo

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
*ange|* napisal/-a:Jst sm pa danes imela izpitnoooo....in nisem naredilaSj sm vedla no...takoj, ko se je Dominik (vi iz NM veste kdo je to) vsedu v avto
Vozila sm skor 45 minut....ampak sm imela preveč manjših napak... ja, ja...drugič, ko se bo vzvratno vozilo...bo treba žmigavce dat...pa v križišču v drugi peljat, tut če je prazno... Pa se hitrejš odločit kje bom obrnila...
![]()
Mi je vse jasno zakaj si padla. Pr njemu vsak pade

^Od kod pa si, da si mela Dominika?
*ange|* napisal/-a:ja, ja...drugič, ko se bo vzvratno vozilo...bo treba žmigavce dat...
niso tega pravila ukinli?

NIA...ti pa v vsakem malo spremeniš(oz. olepšaš, ko te nekdo "okrega

Zadnjič spremenil thebest, dne 28. Dec. 2006 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
thebest napisal/-a:*ange|* napisal/-a:ja, ja...drugič, ko se bo vzvratno vozilo...bo treba žmigavce dat...
niso tega pravila ukinli?ne wem, od kdaj je ta post citiran, ampak ko sem jaz delal izpit pred približno pol leta ni blo treba vseh 4 vklopit...
O jaaaaa (še kr je to pravilo)....men je Dominik (the komisija man

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ciber_girl napisal/-a:AH ne bi rekla, da so jih....Pa varno tudi ni brez njih....
Halooo?!?!?
ne wem no...jas sam pravim, kak je blo, ko sm jas delal izpit...tega pa ni tak dolgo...meni je inštruktor reko, da ni treba-kr kao ni več tega...na izpitni nisem...pa je blo vse ok... meni tud zaj nič ni jasno, kr eni pravite da je še vedno treba met vkloplene.
zdi pa se mi po eni strani glupo to pravilo, kr tak maš luč za vzvratno vožnjo zadaj pa se vidi ko vzvratno voziš...

pa moja punca je naredla izpit pred mescom...pa tud ni rabla... zgleda da smo v mariboru moderni!

joooj...jst imam pa jutr izpit (again) ...pa tolk snega je da adijo...
Pa inštruktorja mojga ne bo, ampak en čist drug tip ... jupijej
Upam, da bodo tele ceste vsaj malo do jutr počistli, ker je katastrofa....jutr se bom 30 km /h vozila
Wish me luck ...upam, da v drugo bo ratalo

Wish me luck ...upam, da v drugo bo ratalo