Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

punchka, kaj si pa narobe nardila?

čestitam trisha :cool:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

js pa nism onih občinskih nardila al kaj so... pol sm pa kr obupala in se sploh ne morm jih spravit še 1x pisat... sama seb grem na živce ko sm smotana :?
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

barby* napisal/-a:punchka, kaj si pa narobe nardila?

amm 1x se mi je žmigavc ugasnil ker sem poravnala volan, pa sem opazla in ga nazaj prižgala, ampak je blo že prepozn, potem pri obračanju sem ga čist pozabla dat :oops: in še enkrat ko ga je blo treba dat 2x zaporedoma sem ga ta drugič spet pozabla. enkrat sem ga dala prekmal. preveč časa sem gledala nazaj pri razvrščanju levo pa enkrat ko sem šla naravnost sem preveč po levi peljala. mislim da je to vse. butaste napake, vem :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

jst mam pa izpit v sredo-prvič :) upam, da mi bo uspelo, sam močno dvomim, ker zmerj delam take butaste napake, da bi se najrajš sama v rit nabutala. Pa ful premal gledam v ogledala...enostavno pozabim :D pa vsako enostavno stvar tok zakompliciram, da bolj nebi mogla.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

*ange|* Jaaa itak da ti bo uspel! Ti se sam potrud pa bo :) U sredo praviš? Bomo držal pesti :D
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:*ange|* Jaaa itak da ti bo uspel! Ti se sam potrud pa bo :) U sredo praviš? Bomo držal pesti :D

Joooj kolk optimizma :D Ja, probala se bom en mauček potrudit, da se že enkrat rešim tega...
prou, vi sam držite pesti :D tenkju
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

angelček, sam čimbolj sproščeno, pa bo :) strah te ne sme bit, k pol je konc vsega, še predn se začne :?
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

jagodka85 napisal/-a:angelček, sam čimbolj sproščeno, pa bo :) strah te ne sme bit, k pol je konc vsega, še predn se začne :?

ma ne, sj me ni strah (za zdej no)...sam take butaste napake zmeraj delam, da glava boli. Na društvenih sploh nism bila živčna, sam sm pa v klanc v tretji peljala :lach: , pa prednost tok očitno izsilla ...pa tega prej nikol nism naredila... eh no ja...bom sporočila v sredo kak je bilo :D
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Punce, sjt ne vem zakaj se tok sekirate, če ne nardite. Jst delam pri avtošoli As, inštruktor je Viki-baje kao elitn inštruktor, pa sm že 4x ruknu. Trenutno mam premor zarad študija (cpp sem že 2x naredu), kaj bom naredil vnaprej bom pa še premislil. Če ne bo šlo, bom zamenjal avtošolo in izbral Cliota, ki ga mamo doma in ga obvladam v nulo. Golf4 mi gre že zelo na živce, ga ne obvladam dobro, da ne omenim prestav, ki so bolj slabe, pač ima 300.000km+, se mi je tudi že med vožnjo pokvaril, cele bruke vglavnem. Na vožnjah so se mi delale razne napake, najbljižje izpitu sm bil v prvi vožnji, rekel mi je da tehnično dobr vozm, sm gledam pa slabo. Ma sm bil jezn ko hudič, ostale ovožnje so bile pa polom, ker mi je šlo vse sk na k. že. Ajde 4. sm bil že bolj optimističen, sm je naštel 1001 napako, tako da...
Tale lj. me prov jeb*, ker jst dobr vozm sam, sm nimam sreče na glavnih nažalost.
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

po novem letu mam prvič glavnoooo :eek:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

joj mene je stric inštruktor zadnjič klical pa se še kr nisma zmenla kdaj mam prvo vožnjo.. =) drugač mam pa plačanih že 14 ur, ostalo bo dragi oče mi dal dinarčkov ^^ komi čakam že res =)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
ena_ena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ena_ena »

ja pa začnem delat v začetku februarja, ampak sem že kupla 25 ur, ker so se pol podražile. upam da bom mela kmal narjen izpit. pa to baje ful živcov pobere tk d svetujem vsem d si bl na izi vzamete. lp :razz:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst sm nardila izpit 20.januarja 2005. Zdj mi pa poteče 20. jan 2007. Takrat k sm jst delala so kr neki govoril da bomo mel mi neke nove pogoje, pa da bomo mogl spet neke pole pisat al kakrkoli da nam podalšajo. Pol so pa kao spet neki spremenil. Kdo kej ve kako je s tem?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

Angel girl napisal/-a:Jst sm nardila izpit 20.januarja 2005. Zdj mi pa poteče 20. jan 2007. Takrat k sm jst delala so kr neki govoril da bomo mel mi neke nove pogoje, pa da bomo mogl spet neke pole pisat al kakrkoli da nam podalšajo. Pol so pa kao spet neki spremenil. Kdo kej ve kako je s tem?

men se zdi, da nič ne boš rabla pisat...ko ti poteče si na novo narediš in od takrat naprej nisi več voznik začetnik... ;) :jump: hehe
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Sj najbrž je res tko, sam takrat niso mel pojma so kr neki kvasal ene bedarije vsake 2 dni drugač. Pol sm pa čist pozabila na to. Sicer sm pa najdla eno fajn stran na netu in sm poslala mail nekomu odgovornemu za podaljševanje vozniških dovoljenje. Tko da upam da mi odpiše da vemo pr čem smo. Hvala vseen ;)
Zaklenjeno