Men je blo pa prejšnja leta in za božič in za novo leto najbol.. Letos mi pa ni, ker sploh nimam občutka, da so prazniki, ker men ni božič če ni snega. Prov najlepš bi mi blo, da bi sneg padou, jst bi se šla pa mal sprehajat po mestu pa na eno kavico al pa čajčk nekam na toplo, zunaj bi pa sneg padou. Men je to tak dobr, prazničen filing.
Pol letos je tut tko,da sm čist brez keša in tut nism kupovala daril, še za fanta sm neki zasrala in pol mu na koncu nč nism kupla... Prov vse narobe nardim
Pa tut januarja ne čakam komi, zato k se mi bodo izpiti začel pa še zmer ne delam neki na hard za šolo...
Pa možno je tut to, da se ne počutm prov nč praznično, ker opažam, da se tut ljudje okol mene ne počutjo praznične.
Ker naprimer, vsako leto sm jest okrašvala smrekco, letos se mi jo sploh ni dal, kr tko odveč mi je blo, jo je pol tamala namest mene okrasila, pa še to sva se skregale, kkšne barve bunkice bodo..
Tko no.. .gnilo. Če smo se doma skregal, kdo bo šel po uno lučko MIRU-- a štekaš luč miru, k je lih v tem fora, kao mir.. a mi se skregamo zarad tega

no