ojoj, kej tazga pa še ne...Pa Nia kje maš ti glavo...Oziroma a jo sploh maš, ker tole pa res ni za nikamor...kakšne klatiš?Kakšne izjave?

Zakaj pa ne za vozit brez izpita?

O MOJ BOG...
Zakaj pa voziš v avtošoli..a ni avtošola tista, ki bi te mogla naučit vozit in ne nek naumen bk ki nima treh čistih v glavi...Si zdaj zadovoljna, ko si se razbila?Veš kaj ti rečem..Malo bolj bi se mogla,malo bolj bi te mogu lastnik avta zategnt, da mu plačaš vso škodo...Mislm halo..Če bi bla jst tvoja mat, ma s kolom te razbijem tist moment k zvem tole...Tlele pa ni nobenga opravičila, čist nobenag...Si pomislna kaj če bi zdele bil kdo mrtu?Kakšen tvoj prijatelj, mogoče v sosednjem avtu, če bi priletela vanga, kakšen mali otrok?

Ni čudno zakaj je tolk nesreč, ko se pa take budale skos furajo...In tud tvoj fotr, sori, očitno nima pošlihtan v glavi, da da taki muli k si ti pelat avto po cesti...Tud jst sem furala avto, ampak na parkirišču kjer ni žive duše...Na kraj pameti mi e pride da grem vozt na cesto..Matr, kaj če koga ubiješ???
Dej mal se zbrihti v tisto tvojo glavo, če ne bom zbrskala tvoj ime in bom res kapse enkrat poklicala...sori, ampak takih budal pa jest ne prenašam...

da bo pol kšn moj kolega zarad takih norcov umru...Ma ubijm ga tist moment ko ga zagledam!!!