bella_ napisal/-a:pa kva je z vami? njim so porusl hiso!!! kdo bi biu pa zadovoln ce bi jim porusl hiso? vrjetno noben! seljo jih pa povsod zato ker jih noben noce, upam da bojo koncno najdl en kraj. mislm na vse rome, ne lih na strojanove. a to je pravna drzava pa demokracija al kaj? to je zame etnicno ciscenje, to je hitler delu no! kdo ma pravico men porust mojo hiso in me izgnt iz moje zemlje? noben! in pol jim rusjo hise pod pretvezo da je crna gradnja...ja je, pa kaj? k so pa metelkovo hotl zrust so se pa usi bunili! kje so zdj te zagovorniki pravice? mislm da je dom velik bol pomembn kokr en kulturni centr
loh me spluvate ampak to je moje mnjene (pa pozabte zdj na to kasni so strojanovi, poglejte samo iz pravnega in MORALNEGA vidika)
ne, sj iz moralnega vidika se čist strinjam s tabo, ni prou, kar je država nardila... sicer se pa govori, da ko so to hišo delal, da so mel vse papirje za legalno gradnjo... pol pa ne vem...
sam lej, dal so jim to pa to pa to lokacijo, pa z nobeno niso zadovoljni... lh bi bli srečni,d a majo streho nad glavo, da jim ni treba u šotoru spat, da otroci ne bodo bolani... boli jih k****, važn, da se oni delajo norca iz nas... država pa isto...
zvoncica, tud s tabo se strinjam... samo, kaj ko se oni zakonov ne bodo držal, glede na to, da so jim že zdj tok čez prste gledal... jim bodo pa še naprej... in to ni prou... enga človeka, k je v trgovini ukradu npr. eno flašo šampanjca al pa soka al pa bilo kej, bodo prej zaprl, kokr pa te, k so pa res kriminal zganjal... a je prou, da kradejo vsepovsod, da posiljujejo? NE! ampak problem je v tem, ker jih bodo vsi oprostil oz. jih noben ne upa prjavit, da se ne bi kej hujšga zgodl