3 ključne stvari, ki so vam pomembne pri moškem?
-
- Cosmopolitanka
Moram rečt da se moji kriteriji glede moških z leti zelo spreminjajo. Trenutno mi je pomembno:
- da ma moški karakter ki mi je všeč-to je itak na prvem mestu, s karakterjem je pogojeno pol tudi vse drugo
- simpatičnost, ni treba da je lep ampak da ti lahko "gre " v oči
- da se ujamem z njim v postelji
Tako to bi blo z moje strani
- da ma moški karakter ki mi je všeč-to je itak na prvem mestu, s karakterjem je pogojeno pol tudi vse drugo
- simpatičnost, ni treba da je lep ampak da ti lahko "gre " v oči
- da se ujamem z njim v postelji
Tako to bi blo z moje strani

-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
ammm....mislm da je vec "lastnosti" ki jih moski mora imeti (vsaj zame...)
meni je pomembno da ima pred sabo jasne cilje in ve kaj hoce v zivljenju...da je spontan,prilagodljiv in nezakompliciran...seveda mora imeti nek smisel za oblacenje ( moda - da gre lahko kdaj pa kdaj tudi z mano v shoping...in potem tudi kaj lepega kupi...=)) )
potem bom rekla se, da je pomembno da se štekaš z njegovo družbo in družino....
rad mora imeti naravo, biti prijazen, nasmejan....
torej en srčkan pobčk =)) ki ga že doooooolgo iscm.....hmmmm...nevem če bom takega sploh kdaj nasla =))
pridne bodte
meni je pomembno da ima pred sabo jasne cilje in ve kaj hoce v zivljenju...da je spontan,prilagodljiv in nezakompliciran...seveda mora imeti nek smisel za oblacenje ( moda - da gre lahko kdaj pa kdaj tudi z mano v shoping...in potem tudi kaj lepega kupi...=)) )
potem bom rekla se, da je pomembno da se štekaš z njegovo družbo in družino....
rad mora imeti naravo, biti prijazen, nasmejan....
torej en srčkan pobčk =)) ki ga že doooooolgo iscm.....hmmmm...nevem če bom takega sploh kdaj nasla =))
pridne bodte

LoLLypoop=)) napisal/-a:ammm....mislm da je vec "lastnosti" ki jih moski mora imeti (vsaj zame...)
Ja, seveda jih je... Cel kup

Aja, pa zelo mi je všeč, če dosledno uporablja rodilnik (tj. ga ne meša s tožilnikom)... Haha, morda sem malo čudna

Poleg teh precej specifičnih lastnosti

Zadnjič spremenil cukr8, dne 18. Jan. 2007 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.