Hm...ne vem,če naj investiram 1300 sit za to stvar.Bojim se,da mi bo obroček preozek.A mogoče katera ve,če se da posebej regulirat na željeno velikost ?Hvala
Ty napisal/-a:Hm...ne vem,če naj investiram 1300 sit za to stvar.Bojim se,da mi bo obroček preozek.A mogoče katera ve,če se da posebej regulirat na željeno velikost ?Hvala
Hm k pa vem, lahko da se kupjo različne velikosti lahko, nč jest tko nameravm jutr v dm pa bom pogledala k to tud mene zanima
Dirty napisal/-a:Tole je super!Pa nama je zdržal velik dlje kokr gor piše.
A res, pol bo pa treba sprobat, sam mi ni jasn koko deluje, kakšni so pa občutki? Mislm a je za oba enako dobr, al za kerga mal bolš? A pa je v tvojmu primeru tipu sedl met to gor
Obroček je tak 'gumjast', pa ma pač gor tist vibratorček ne.Pol si ga da pa tip gor pa akcija!men je blo super, ker pol cel njegov tiček vibrira , drgač ga pa lahko tko obrneš, da je vibrator glih tko naštiman, da pol tebe rajca glih na pravem mestu.heh
Je blo pa obema full všeč.Sam njemu je blo mal čudn na konc, k ga ni takoj izklopu in je še kr delal...heh
mi2 z mojm to ze neki casa uporablava in je took noro:) k sva prvic probala njemu ni blo kej prevec usec, ker se je baje pocutu k cloveski vibrator ( ) ampak pol k je vidu kok men sede se je pa itak udau in ga kr uporablava kdai p kdai...
pa tisto, da nej bi delovou sam 20 min ..sploh ne... midva sva ga ze kr ene parkrat uporabla pa se kr ni crknu . tko d nakup lih ni biu prevec zgresen