obozujem ga k je ful kosmt pa vec k lezat se mu vec ne da in ga mam namest poustra ucasih

js skoz navijam doma da ga bom mela in ga bom kr domov prnesla, pa jim bo tok všeč da ga bodo mi pustil obdržat. ampak res ni dvakrat za reč da ga bom morala nazaj nest, najbolj zarad fotra. on je tak hater ej, kakšne mi zarad mačka dela. teži mi do amena, sam zato ker ga je enkrat na mizi vidu  
  smotan do amena
 men se je pa srčk na 1000 koščkov zlomu .... zdj vidm, kakšnga kužka bi mela, k ga ma sestrična še vedno... in sm odločena, da k bom na svoje al pa k bosta pač stara starša šla papa (pa bog ne dej, da že zdj, ker ju mam pač rada), da bom mela kužka... 

satan28 napisal/-a:Vsi psi v leglu dobijo rodovnik,če ga imata starša.Pred leti je bilo,da je določeno število mladičev dobilo rodovnik,sedaj pa dobijo vsi ali pa nobeden.In vsi tisti,ki imajo rodovniške pse-oba starša,ponavadi parijo te pse tudi z namenom,da dobro prodajo.In cena ne more biti visoka,če nima pes rodovnika.
Tako da pes,ki nima rodovnika je mešanec!Dokler z papirjem ne dokažeš nasprotno!
amital napisal/-a:ja, čisto vsak pes si zasluži skrb in ljubezen, naj bo rodovniški ali pa mešanec...