Though Banks has been romantically involved with a number of public figures (including director John Singleton, investment banker Craig Davis, basketball player Chris Webber, and musician Seal), she has stated that she prefers to date non-celebrities, as she strongly dislikes and wishes to avoid the intense pressure and media scrutiny that come with being in a relationship with another famous person.
sele zdj sm opazla da je ona res v spotu michaela jacksona black or white! tm na koncu k kazejo sam obraze, sploh je nism opazla. js sm jo prvic opazla na fresh prince of bel air, ze takrt mi je bla neki posebnga
se strinjam z usemi men je tud tyra ušeč pa tud tko kot oseba je uredu.
skratka use pozitivno.
kar se pa brk tiče, tud ona je sam človk (čeprou bi jih lahk pobella sam ma mal temno polt pa bi znal čudn vn pridt )
ah tele brke so zihr fotomontaza...a mislte da bi si ena tyra banks k ji pomen izgled vse na svetu pustila brke? pomoje da ne no pa tut ce...mogoce je pa to nov trend v holivudu
Jaz sm jo ze enkrat prej na Oprah gledala pa mi je bla ze tam simpaticna pa taka nenarejena...realna zenska. Plus da je zlo sposobna in brihtna..no lepa pa itaq