Joj to se mi zdi pa prov bedno če je res, samo ne vem zakaj bi dejansko zavajala javnost no? V čem naj bi bla fora?
Kakorkol že, men je ona odlična pevka, izgleda sploh super tko da, upam da to ni res.
Komi čakam tanov film v katerem igra Beyonce - Dreamgirls... zdej se vrti v Ameriki, pa baje, da bo nominiran za zlati globus. Uglavn ful pojejo notr, predvsem soul pesmi . Sem na spletni strani poslušala soundtrack in je zakon. Men je taka muzka ful všeč. A mislte, da bo ta film prišel v Slovenijo? No sej v vsakmu primeru ga bomo pa zlovdal z emule. Pa končn vem kaj hočm za božička - dvd dreamgirls.
LOL kera smota sem jst . Nisem poštekala o kerem vsadku sofia govori, pa ko sem odprla sliko, sem mislala na lase al pa kej tazga. Dol sploh pogledala nisem. pa se mi je zdel čudn, pa pol raj nisem komentirala . Zdele si pa le še enkrat pogledam celo fotko in res zgleda, kot da bi ji joška spustila. Čeprav men zgleda da je bil en sam mal zlobn, ker obleka je pa lepo cela napeta. Ka pa vem no
a sm js sam tok naiven človk, in verjamem v to da je še kej lepga na svetu, ker si reeesno nism misnla da ma ona tud silikon! kot še za veliko zvezdnic. zdej bom pa kr žalostna, očitno jih ma res cel holivud
hmm..pomoje nima silikona....je sam taka poza pač neposrečena.
ne gledat zmer sam ene slike...poglejte tud kero drugo npr. u kopalkah.
glede let pa menim da jih nima 25....pomoje je kr 32.
ni tko mlada.
People will always say all sorts of stuff. Let them. I''m enjoying my life.
Nima silikona???O ja pa ga ma...pa ne sam tam Ne vem no, nisem še vidla ženske z naravnimi dobesedno okroglimi joški ali ovalne oblike, da se prav vidi kot neki rob.Mogoče so črnke drugače narete
Ne, ne ona je ful mlada, se mi zdi da je 24 let stara. Jst vem da sem kar pobulla ko sem prvič slišala, kolk je stara, sem vedno mislila, da je starejša od mene. Samo se mi zdi da mulatke in črnke ful prej ženske ratajo, Slovenke pa sploh rabmo kar nekaj let da se res razvijemo, smo tja do 25. leta bolj punčke na videz.
Drugače pa kokrkol že stara zgleda, ne zgleda stara v negativnem smislu, ampak je pač res taka polnokrvna babnica, česar pri tako mladih puncah nismo navajeni in ona že kar nekaj let takole zgleda. Men je huda.