K smo lih pr pravoznanstvu: jst na ustnem delu nism lih bohve kva znala, pa mi je Cerar dal vsen 6-ko (za katero sem mu bla mimgrede zlooo hvaležna ), zravn mi je pa reku: Pa dejte si vseen še enkrat knjigo prebrt Veš da
ja jz sm izredno, sam letos pavziram( mi lansk let ni ratal vse narest), jz gem zdele januarja uvp pa kolokvij od rima pa pol se pup!!!! upam da mi use uspe po nacrtih!!!!
uršy napisal/-a:K smo lih pr pravoznanstvu: jst na ustnem delu nism lih bohve kva znala, pa mi je Cerar dal vsen 6-ko (za katero sem mu bla mimgrede zlooo hvaležna ), zravn mi je pa reku: Pa dejte si vseen še enkrat knjigo prebrt Veš da
Meni je pa reko, da sem pametna punca, ampak lena kot hudič in da točno vidi, da stvari, ki bi se jih mogla naučit iz knjige ne znam. Tudi sama sem odšla s 6-ko, vesela kot hudič
^ Kakor za koga. Če te veseli, če maš voljo do tega... Kolikor vem, trenutno študiraš isto kot jaz, s tem, da sem se jaz prepisala s prava na ta program, ti pa hočeš nardit ravno obratno.
Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje
uršy napisal/-a:Jst sm pa hodila na pravo in ga tud nardila, pa bi se še 1x isto odločila, če bi se spet odločala, ker mi je čist najhujš delat v odv. pisarni pa tut dela je velik, če nisi lih nevemkako zanič ... vsaj po moje
a si kdaj ponaulala..al vse sprot končala?k js sm ful tak člouk k se zadn hip uči..sam tle ne bo šlo tko..mi je čist jasn..pa sej js si tut delo v odv. pisarni predstavljam čist supr..sam vseen tale predavanja mi niso najbl zanimiva..kukr kej spet sam vseen..
hej hej:)
ej js študiram trenutno pravo u lj 1. letnik...
tak ti povem... treba je dost delat ...
za začetek si pa lahk prebereš knjigo Kako študirati pravo od Cerarja k je res dobr napisan pa pol vidiš če ti je pravo ušeč al ne (not piše kaj te naj bi veselilo če se odločiš za poklic pravnika) ....