Orgazem tako in drugače [ZT]
Imam tudi jst podobne probleme, le da meni ponavadi pride če me oralno, vendar traja zelooo dolgo. Ne vem, kje tiči problem, vendar je pomoje veliko v glavi, počasi se tudi sama prepričujem v to. Včasih mi tudi meni ni prišlo niti oralno in sem zaradi tega prou zgubila voljo za sex, sploh mi ni nč pašalo. Vmes sem si ves čas mislila kako je brezveze in podobno, tako, da je logično da ni blo nič iz tega. Sčasoma se je situacija malček popravla, vendar mi pride le ko RES ne mislim na nič druzga, razen na užitek, kar pa je pri meni težko, ker me vedno kaj zmoti. Upam, da bo sčasoma bolje.
-
- Komunikatorka
Jest pa čist kokr kdaj..name ful vplivajo zunanje okoliščine (če sm pod stresom, če sm med izpiti) in se težko skoncentriram..drgač pa oralno mi kr kmal pride-to mi je najbol. Pri penetraciji pa kokr je, najhitrej mi v določenem položaju -na stolu, sam še to ni usak dobr 

Za dežjem vedno posije sonce!!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Nimam problemov z doseganjem orgazma, ko me tip zadovoljuje oralno, ali pa med samozadovoljevanjem; med analnim sexom si tud s prstki pomagam... Med penetracijo še nisem dosegla orgazma in se zato včasih tud mal bad počutim.. Poskusila že vse položaje, pa še zmeraj nič.
Mogoče je tud ti razlog, da sem tipu na začetku veze igrala orgazme
(pač je treba včasih malo njegov ego dvigovat
) in mogoče sedaj misli, da sem orgazmična bomba. Sicer sem mu to že poskušala razložit, pa mu nekako ne morem. Se pa potrudi, da me oralno zadovolji, če mu rečem. In potem je oralno skoraj zmeraj na jedilniku. Pa gre.
Bi pa rada dosegla orgazem med penetracijo... Držim pesti zase in za vse, ki ga še niste dosegle

Bi pa rada dosegla orgazem med penetracijo... Držim pesti zase in za vse, ki ga še niste dosegle

hja men ga tud nikakor ne rata..nevem zakaj, ampak ga kar ni med samim sexom...prstki pa oralno seveda, ampak drugače pa ne...ful mi je bedno ker pol morva se še bolj men posvečat in me more vedno an koncu oralno al pa s prstki, ker če me prej morm lulat in pol se vse pokvari
ma kr neki je to no...tud mene lih zarad tega mineva situacija...
a mi lahko kšn pove čist točno v postopkih kako pridt/najdt/začutt G TOČKO????

a mi lahko kšn pove čist točno v postopkih kako pridt/najdt/začutt G TOČKO????
Pr men je pa tko. Jz sm nova u teh stvareh sam dobr
predn sm prvic seksala je pac padu ksn oralc pa prstki pa to...zmer mi je prslo...in to se kako
zdj med seksom pa nikol
in se morm zmer delat da mi kao pride, drgac bi se tipu ego sesul u nc
to ni fer
tipom zmer pride, nam pa ne 

So I won''t give up, no I won''t break down..sooner than it seems life turns around.
Re: Ni orgazma
@unsatisfied:
Vse je v glavi. Čisto res.
Zakaj?
Najprej ti je prišlo, ker te je dovolj dolgo stimuliral. Ko sta začela tudi s penetracijo, mu je bila orala samo "zadeva na poti do sexa" in se ji ni več tako posvečal. Mogoče časovno ja, a "Ni bil pri stvari" in si to začutla.
Ker si hlinla in še vedno hliniš pa ne more vedet, da dela karkoli narobe
Žal, dokler mu ne boš povedala, ne bo nič drugače.
Če ti je pretežko mu povedat, da hliniš, mu pač povej, da bi rada več predigre, da se itak s časom okusi spreminjajo in da ti zdaj paše več predigre. Poskušaj ga ti vodit, mu pokazat kaj in kako ti paše. Ne poznam tipa, ki tega ne bi oboževal.
(Če pa mu je to odveč, je z njim nekaj precej narobe...)
Skratka: tudi to, da ti sex več ne paše je logično. Saj nisi potešena na nobenem nivoju! Pa še glumit moraš, da se ti odpirajo nebesa.
Če ne boš hitro prijela vajeti in začela vodit zadevo, bo šlo vse k vragu.
Kako to vem?
Ker sem to že sama izkusla.
Pa ne zameri, sem bla samo čisto iskrena
Vse je v glavi. Čisto res.
Zakaj?
Najprej ti je prišlo, ker te je dovolj dolgo stimuliral. Ko sta začela tudi s penetracijo, mu je bila orala samo "zadeva na poti do sexa" in se ji ni več tako posvečal. Mogoče časovno ja, a "Ni bil pri stvari" in si to začutla.
Ker si hlinla in še vedno hliniš pa ne more vedet, da dela karkoli narobe
Žal, dokler mu ne boš povedala, ne bo nič drugače.
Če ti je pretežko mu povedat, da hliniš, mu pač povej, da bi rada več predigre, da se itak s časom okusi spreminjajo in da ti zdaj paše več predigre. Poskušaj ga ti vodit, mu pokazat kaj in kako ti paše. Ne poznam tipa, ki tega ne bi oboževal.

(Če pa mu je to odveč, je z njim nekaj precej narobe...)
Skratka: tudi to, da ti sex več ne paše je logično. Saj nisi potešena na nobenem nivoju! Pa še glumit moraš, da se ti odpirajo nebesa.
Če ne boš hitro prijela vajeti in začela vodit zadevo, bo šlo vse k vragu.
Kako to vem?
Ker sem to že sama izkusla.
Pa ne zameri, sem bla samo čisto iskrena

Imaš, da me vikaš!
amm...ce to kaj potolaži tiste ki jim včasih ne...edinkrat ko me je fant vidu da mi je prišlo je blo enkrat ko sm bla glih tolk pjana da sm si upala se sama zrajcat pred njim...pa njegov komentar?..."kak lahk tak hitr roko premikaš?"...drgač pa ne hlinim pa on je tut ful srček pa poln optimizma pa še kr poskušava... 

Trapa mi je všeč tvoj komentar

Jst do fanta sm iskrena, pa morem rečt, da me tudi ni ne vem kak problem zadovoljit. Če pa kdaj vem, da mi bo bolj težko prišlo, ker recimo nisem preveč zrajcana, mu povem, kaj si želim, pa potem skupi to lažje uresničiva.. Prej kot v misjonarcu al pa, da sm jst na vrhu mi pa pride od zadaj.. al pa od zadaj tko malo postrani.. mmmmmmmm

Jst do fanta sm iskrena, pa morem rečt, da me tudi ni ne vem kak problem zadovoljit. Če pa kdaj vem, da mi bo bolj težko prišlo, ker recimo nisem preveč zrajcana, mu povem, kaj si želim, pa potem skupi to lažje uresničiva.. Prej kot v misjonarcu al pa, da sm jst na vrhu mi pa pride od zadaj.. al pa od zadaj tko malo postrani.. mmmmmmmm

And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
Meni ni in ni prišlo sem se fuuull dolgo trudila in trudila ampak ni bilo rezultatov.. Ko sem se nehala trudit pa je prišlo samo od sebe.. In res je kar je ena napisala - vse je v glavi.. 
Imam pa mal drugačen problem trenutno - vem kakšen je občutek ko mi pride, ampak se mi zdi da je orgazem doooost bolj intenziven ko se samozadovoljujem kot pa med seksom.. Vem, da mi med seksom pride, k je filing isti ko takrat, ko se samozadovoljujem, ampak je pa manj intenzivno vse skupaj - a je to normalno - se še kateri to dogaja..?
Aja pa še nekaj - a vaš fant čuti ko vam pride? Danes sma se z mojim pogovarjala o tem in je reko da on nič ne čuti in da neve kdaj meni pride.. Zaj pa sem tak zmedena kak te ne čuti če pa se meni zdi da m bo mišice spodaj razneslo

Imam pa mal drugačen problem trenutno - vem kakšen je občutek ko mi pride, ampak se mi zdi da je orgazem doooost bolj intenziven ko se samozadovoljujem kot pa med seksom.. Vem, da mi med seksom pride, k je filing isti ko takrat, ko se samozadovoljujem, ampak je pa manj intenzivno vse skupaj - a je to normalno - se še kateri to dogaja..?
Aja pa še nekaj - a vaš fant čuti ko vam pride? Danes sma se z mojim pogovarjala o tem in je reko da on nič ne čuti in da neve kdaj meni pride.. Zaj pa sem tak zmedena kak te ne čuti če pa se meni zdi da m bo mišice spodaj razneslo

**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
---------- Novo vprašanje ----------
Zdravo!
Moje življenje gre brez napak: s fantom sva srečno skupaj prb. leto in pol, šola je super, doma je vse OK ... ampak ... men ne pride. Nikoli. Ne pri seksu, ne pri samozadovoljevanju. Na kratko, ne vem kako izgleda orgazem. Zakaj? Zakaj mi na noben način ne pride? Je res vse v glavi? Ker če je, jaz ne vem kaj imam v glavi narobe.
No, saj nekak čutim, da se nekaj 'dogaja', ker mi čez čas vse mišice trzajo in vedno bolj paše in to ... ampak po tem pa v sekundi kot, da se skoraj nič ne bi dogajalo in mi vse 'dol pade'.
Mislite, da fizično nisem sposobna doživet orgazma, ali bom čakala na 'čudež', da mi glavi nekaj klikne ...
LP
Zdravo!
Moje življenje gre brez napak: s fantom sva srečno skupaj prb. leto in pol, šola je super, doma je vse OK ... ampak ... men ne pride. Nikoli. Ne pri seksu, ne pri samozadovoljevanju. Na kratko, ne vem kako izgleda orgazem. Zakaj? Zakaj mi na noben način ne pride? Je res vse v glavi? Ker če je, jaz ne vem kaj imam v glavi narobe.
No, saj nekak čutim, da se nekaj 'dogaja', ker mi čez čas vse mišice trzajo in vedno bolj paše in to ... ampak po tem pa v sekundi kot, da se skoraj nič ne bi dogajalo in mi vse 'dol pade'.

Mislite, da fizično nisem sposobna doživet orgazma, ali bom čakala na 'čudež', da mi glavi nekaj klikne ...
LP