Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

jagodka85 napisal/-a:jah, ne vem, kk si bi on to predstavlu, sj lh sam poveš, da če bi ga vidla k bo vzel svoje stvari, da bi se zlomila in tega nočeš :nixweiss:

js se čist strinjam! Sej bo razumel, da nemoreš bit doma... pomoje js tud nebi mogla bit doma... držim pestke! Pa misliš, da je to 100% konec?
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Zdaj bom verjetno izpadla kot baraba, čeprav nisem. Svojega bivšega, s katerim sem bila leto in pol, živela sva skupaj imela že neke določene načrte v življenju, sem prebolela isti dan, ko sva se razšla. Čez 2 dni sem bila z drugim. Še vedno pa pomislim nanj in na najine skupne trenutke. Vendar!
Proč sem šla, ker so bili najini interesi in pogledi na življenje različni. Lahko bi se vrnila k njemu, vendar imam rada sebe in njega in vem, da si OBA zaslužima ob sebi drugo osebo.
Prav tako se mi ne zdi prav, da bi me konec neke zveze potolkel! Hej... Življenje gre naprej, treba je dvignit glavo, zravnat hrbtenico in se sprostit! Utapljanje v žalosti pač ne pomaga! Ostali so lepi spomini na skupaj preživete trenutke in to je to. Življenje pač gre naprej. Z njim ali brez njega.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lakeesha napisal/-a:ja med nama je zih konc čeprov potiho upam d k se stvari umirijo pride nazaj! :cry: vem d bi blo velik bolš če neb tko razmišlala sam... :cry:
ko pride iskat stvari me ne bo doma...

punce res hvala za vse napisane besede! :)
vam bom sporočila kako se star odvija!

no, lepo povej, pa glavo pokonci.. mogoče pa še ni končano... če pa slučajno je, pa bodi vesela, da se je sploh zgodilo :)
vso srečo :bussi:
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a molekulca »

tudi jaz prebolevam take krize.... 2 dni nazaj sva končala s tipom, ker je postavil službo in njegove interese na prvo mesto. res ga imam rada in on mene.. obema je hudo, vendar je verjetno najbolš tako. skozi sem bila na drugem mestu, čeprav sva se imela res lepo....
full me boli... čez dva dni se vidiva in ne prav zanima kako bo... občutek imam da se on še ni čisto odloču, saj govori eno, dela pa drugo
zaposlen je v vojski in gre februarja na kosovo, tako da se mi zdi ta opcija res najbolša, saj če bi se pretvarjal do kosova bi blo še huje...
tako da punce, glavo pokonci pa v družbo. meni sicer še ne uspeva, ker je pri meni še čisto na frišno. pomagajo pa tudi pogovori s prijatelji..

ne pozabite, če boste več govorile o tem, lažje boste dale skozi. to pa vem zasigurno :D

sje je še velik fantom, ki so nas vredni :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mah, to, kdaj pride po stvari, pa pomoje res ni pokazatelj česarkoli, ne vem...
jst sm svoj bicikl dobila nazaj šele po slabem letu, ke rprej pač ni znesl, da bi lih bicikl tovorla iz najine bivše kleti pa k men domov.
Če te motijo, jih pač spakiraj nekam, v eno škatlo alpa neki in spravi na hladno, bodo že počakale nanj.
Ko sm se jst odselila, jih sicer (kar sem pozabila) nisem hodila sama nazaj iskat, ampak sva se zmenila, da se nekje zunaj dobiva in mi jih je on prnesu, ko sm pač lih bla v tistem kraju. :wink:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

vedno me mal razžalosti,ko vidim, da vsak dan pridejo tri, štiri punce na dan sem in povejo, da so se razšle s kom. A sploh dandanes še kdo ma zvezo? več al manj, pa tud tiste, ki jo majo niso prav zadovoljne. Tud moj se je izmikal, ko sem rekla, da pridem po stvari oz., da mi jih prinese. trajalo je tri, štiri dni. da so se stvari malo polegle. Ja, lej, vem, da je to tok k nč, ampak ti boš to vse prebolela. Ti pa svetujem, da greš res do tiste prijateljice in se dobro, dobro zjokaš in razgovoriš. Ti bo pomagalo, verjemi. Tud jst k sm se zdej nazadnje razšla z nekom, ravno v tistem trenutku nisem imela nikogar razen ene, pa še z njo nisem bila ne vem kaj, pa sm kar šla do nje in se čisto prepustila čustvom. Me sploh ni brigalo kaj si ona misli. Pač sm bila povsem sebična v tem trenutku in sem mislila samo na to, da se jaz olajšam, ostalo pa...Mi je zelo pomagalo, zato naj te ne bo sram ali karkoli. Kar daj si duška! Je pa zelo žalostno, da nimaš nikogar. To te potem še bolj zdeprimira. Najdi si prijatelje, jaz odkar imam dosti prijateljev, sem veliko bolj srečna in manj osamljena
Laneja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Laneja »

Pozdravljene punce!!!

Oglašam se prvič in vaši posti mi zelo pomagajo, čeprav še niti teden dni od kar sva končala 2,5 letno zvezo.

Zelo boli, :( ampak bomo zmogle, ker smo močnejše od tipov!
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

lubenica napisal/-a:vedno me mal razžalosti,ko vidim, da vsak dan pridejo tri, štiri punce na dan sem in povejo, da so se razšle s kom.

ja, jz sm tud kr šokirana, kuk zvez se kar naenkrat končuje in sm tud žalostna da je tako :?

sej vem, da te besede niso ravno zdravilo za strta srčka(sem bila tudi sama že med njimi in točno vem kako se počutite), ampak sj bo punce, dovolte si bit žalostne, ampak potem pa hitro naprej v nove pustolovščine!

držim pesti za vse! :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Laneja napisal/-a:Zelo boli, :( ampak bomo zmogle, ker smo močnejše od tipov!

mhm, res je, močnejše smo od tipov... kar si zadamo, to storimo, za razliko od njih.
tud ti boš prebolela s časom in vse skupej nosila v lepem spominu :bussi:
Tamara_Č.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara_Č. »

Eto pa se javljam tudi jaz.... da povem svojo "štorijo".

Pred malo več kot tremi meseci sem zaključila 6 letno zvezo. Že prej sva enkrat končala in sva bila narazen skoraj 1 leto, vendar sva se "našla". Lani poleti sva si tudi opremila stanovanje in začela skupaj živeti. Veza nama je lepo uspevala vse do takrat, ko je moj dragi šel na operacijo (hrbtenica). Po tem dogodku se je popolnoma spremenil... Postal je vase zaprt. Vendar sem vse to tolerirala, saj sem pričakovala da bo operacija pustila (tudi psihične) posledice. Minevali so meseci ampak situacija je šla samo še navzdol. Nikamor nisva hodila, nisva šla na dopust in edino kar je on videl je bil denar. Delal je cele dneve (zvečer pa ponavadi popolnoma izmučen in v bolečinah zaspal) in hkrati ves čas govoril, da nima veliko časa, da ustvari vse potrebno za družino... kakorkoli že. Obnašati se je začel hujše kot da bi bil na invalidskem vozičku. Pogovarjala sva se, da bo na svoje ime odprl podjetje (delal je v družinskem podjetju) in da bom jaz tista, ki bo urejala vse potrebno v administraciji (da bi pač imela svoje "družinsko podjetje"). Potem pa mi nekega dne prijavi, da je vzel 7mio kredita, da bo kupil 2 stroja za družinsko podjetje (kjer je btw dobival plačo in nič od dobička, prav tako jim gre nakup strojev v stroške in mi res ni bilo logično). Pa mi ni bilo čisto vseeno in sem mu to povedala pa mi je rekel samo da se nimam kaj vmešavati, ker kredita ne bom plačevala jaz... dobro, po eni strani res denar ni šel iz mojega žepa. In kar naenkrat me ni brigalo nič več. Želela sem si psa ali pa mačka, da bi obb prihodu domov imela vsaj nekoga, ki bi bil MOJ. Stanovanje sva namreč imela v hiši njegovih staršev - ločen vhod, vse ločeno. Pa ne in ne in ne in da če pridem s kakšno živalco domov lahko "spokamo" in jaz in žival. Ko sem ga resnično potrebovala, sem ostala sama s svojimi problemi v tuji hiši med ljudmi, ki me niti marali niso ("svakinja" - huje kot katerakoli zajeb... tašča za katero vem). Potem pa sem dobila drugo službo, ki pa je vključevala dosti večernega dela in tu pa tam tudi nočnega. Veliko časa sem preživela s šefom in sodelavci in to mu je začelo iti v nos. Pa saj mu tudi nobena prejšnja služba ni odgovarjala (pisarna, loterija). In nisem polagala prevelike pozornosti na njegove pripombe. Še vedno sem mu bila na razpolago za pogovor, še vedno sem se trudila, da bi mu bila v oporo, vendar vse skupaj ni imelo nobenega učinka. In tako mi je na koncu dal pogoj: ali služba ali on. In sem spakirala svoje stvari in se odpeljala. Ker sem imela dovolj prilagajanja, dovolj tega, da sem lahko bila samo v oporo in predvsem dovolj tega, da sem bila vedno sama s svojimi težavami. Ni mi bilo hudo... verjetno prav zaradi tega, ker sem že prej večkrat premišljevala o tem da bi šla. Ko sem se vsedla v avto sem samo čutila kako se mi je iz hrbta odkotalila ena velika skala. Eno veliko breme. Nimam ga v slabem spominu - ni slab fant, niti me ni namerno prizadel. Privoščim mu vse najboljše in najlepše. Sedaj imam "svežo" zvezo in počasi spoznavam kako je, če ti nekdo resnično stoji ob strani. Vendar se mi vseeno včasih v misli prikrade škratek, ki me sprašuje, če sem se odločila prav. In vem da sem se... ker preprosto nisva bila za skupaj. Še vedno ga imam rada in predvsem imam rada vse spomine nanj. In vem da bo tako tudi ostalo, da bo v mojem srcu imel vedno posebno mesto. 6let pa le ni tako malo a ne? In če te nekdo ne ljubi, tako kot si ti želiš, da bi te; še ne pomeni da te ne ljubi po vseh svojih močeh.

Sem se pa razpisala :D
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ čestitam!!... bodi prepričana, da si naredila prav... če bi meni kdo postavil tak ultimat bi pravtako v istem momentu spokala... škoda tvojega življenja za takega egoista... ker taka veza vsekakor nima nobene prihodnosti
The secret of success is consistency of purpose.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

No jaz bom pa mal pojamrala dons..sm govorila s prjatlco pa sm ji rekla da me zanima kje bo nekdo za novo leto, da to pa kr morm vedet..pa me tko vprasa pa zakaj mors to vedet...in men je tok bad ratal v tistem momentu. Pa sj ma prov..zakaj bi to mogla vedet, sj ne bo z mano za novo leto...ampak tko no.
In res ga pogresam ful, in vcasih se vedno sanjam o njem..in zal se vedno ni nikogar ki bi bil na njegovem mestu oz. bi me zmesal kot me je do zdj samo on.
Ja vem..pateticna sm... :?
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Joj men je isto...se sprašujem če bo sploh kdo kdaj kje ki bi me tako zmešal kot on, v kogar se bom tako zaljubila...prav pogrešam male nežnosti in nekaj skupnega z nekom...pa nič...tolk veliko bolj čednih tipov kot je on pa NIČ.
Nič mi ne paše...Pa tako rada bi nekoga imela...
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz vama svetujem, da nehata mislit na njega in da vajino počutje ni odvisno od tega ali ga bosta videle ali ne.... (karikiram ;) )

Glavo pokonci, imej se rada, počni stvari, ki te veselijo, poskrbi zase, preživljaj čas s prijatelji in definitivno bo prišel nekdo NOVI, ki te bo zmešal, pravtako pa ti njega... :love:

Držim pesti za vaju, zase in za vse ostale, ki ne pišejo v to temo, pa so v podobnem položaju ;)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Zaklenjeno