Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

nia js sem vedno rikvercala po ogledalih,ku če sem se nazaj obračala sem se takoj zmela. no ja,očitno eni več zahtevajo. ampak glavno da si dala tu skozi. zdj pa sam še glavno nardiš pa bo. ;)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jst sm včeri mela prvi policijski krst. so me ustavl. sm čist trda ratala, komej da sem se spomnla dat smernik, pol sm bla še čist živčna in sem ugotovila da mam vozniško v torbi v prtljažniku. pa je policajček vidu kuk se vsa tresem, pa je bil ful prjazen :D je sm pogledal pa me naprej poslal :D pride poba ;D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

lol...

Nesmeš biti živčna čeprav vem, da je lažje rečt kokr pa naredit še posebno, če te je prvič ustavil...
Jst pa uživam ko me vstavi sam kadar sem prehitr vozila ga nism prov preveč vesela. Drugače pa morš vse lepo počasi... :wink:
Lahko bi dobila kakega frajerja k je tečen ko drek...

Jst se tud začnem kr mal trest ampak od adrenalina...namreč sama želim postati policajka :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

ja ja sej se učim počasi :D opazen napredek :wink:

sam me spravlja ob živce, ker mi je šlo v aš lih parkiranje najlepše...
zdej mi dela pa največ težav :roll:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Vaaaau, čas pa res hitro gre. Jutri bo eno leto, odkar imam izpit za avto. Pa do sedaj me policaji še niso ustavili. :wink: Tok-tok-tok! :D
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Jutr greš prvič na avtocesto, v pondelk bi pa že kr izpitno mela? nekam kmal, k ne? Ampk če si talent se da vse nardit.
sicer pa-k ne veš al je 18.-ga zasiguranu tvoja glavna al neveš?
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

pa sej ponavadi je avtocesta na zadnji vožnji pred izpitom. Ej nia, ne tak razmišljat. ne boš nič zafukala,ker znaš. provaj it naglavno,kot da bi šla na navadno vožnjo. sej pa komisija je ponavadi ful prjazna. js bom vsekakor držala pesti! :) :*
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

pupica20 napisal/-a:pa sej ponavadi je avtocesta na zadnji vožnji pred izpitom. Ej nia, ne tak razmišljat. ne boš nič zafukala,ker znaš. provaj it naglavno,kot da bi šla na navadno vožnjo. sej pa komisija je ponavadi ful prjazna. js bom vsekakor držala pesti! :) :*

v naših koncih sploh ne. glavna je pr nas po pb. 10 uri. če bi mel avtocesto na zadnji vožnji pred izpitno, kaku bi pol npr. na izpitni peljal po avtocesti? ku invalid ;D pr nas v mestu je zdej ta fora, da je ful obvoznic na novo, in majo ful veselje na avtocesto ruknit na izpitni.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

tu mate pa pol ful fajn, a po drugi strani tut ne. k pri nas greš na avtocesto, se ogneš najhujših križišč in "gužve". je pa res, da je za njih to ful tvegano ;D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ah... ko sem jaz naredila izpit, definitivno še nisem bila 100%no prepričana vase in v avojo vožnjo... komaj, da sem bila za na cesto. Hvalabogu, da imam take starše, k so me skoraj posadili v avto in mi rekli, naj vozim, drugače se ne bom nikoli naučila. Ma res ne razumem tistih staršev, k tamali naredijo izpit, potem jim pa ne dajo avta, pa več let ne vozijo... :?
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

No dns sem pa jst začela z cpp-ji :D končno sem šla so AŠ in se prijavila... ;)
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

jst sm pa dons ze 2 padla... :cry: :cry: :cry: pa ne vem da me ni un ocenjevalc slučajn zajebu..je blo tko: sm vozila po cesti naravnost..in na uni desni cesti je biu kao znak prednostne ceste in bi js mogla baje na desno pogledat..tista cesta je bla pa prazna..in je blo tak varno.. drgač pa ne vem no..kaj mente?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja pogledat moraš vseen, tko da on vidi da si pogledala.
drgač sem pa js včeraj že 2. padla :( :cry: in to vse sam zarad živčnosti...prov sram me je :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Vsepovsod moraš vse gledati in prav očitno obračati glavo, da te oni zadaj res vidi, tudi ko gledaš v ogledala...

Sicer pa... jaz sem tudi 2x padla in naredila v tretje, pa nisem slabo vozila. Tudi mene so vedno znova pokopale brezvezne napake, ki jih v tisti zmedenosti in živčnosti narediš mimogrede - enkrat prehitevanje kolesarja in 1x sem kao vzela prednost, ker je eden pripizdil z desne in je moral bremzat. :roll:

Pa še to - v tretje gre rado. :D Ne obupat! :bussi:
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trisha »

ja sam obupat ne smete pa bo :ja:
jst sm pa ful vesela k sm glih včeraj v 2. nardila :wink:
Zaklenjeno