Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fairytale »

Eno vprašanje ... Sinoči sva s partnerjem šla na položaj ... Joj, ne vme kok opisat ... V glavnem, on čeži na hrbtu, jaz pa sedim na njem tko, da gledam njegove noge oz. kažem hrbet njegovemu obrazu, in se je nekej zalomilo :? Ko sem se skobacala dol z njega, j bil živčen. Zakaj? Ker ni imel več kondoma na sebi :eek: Mene je skor kap ... Pol sežem z roko med noge ... In njegov kondom je bil prazen zataknjen v men. Ko sva kondom uspešno spravla ven, pa je pršl do novga zapleta. Zlobni spermiji so sse naselil v men, jaz pa ne uporabljam tablet :eek: Danes sem seveda tekla po tiste boge tabletke, da uničim zlobne spermije in je zdej okej, zvečer še vzamem 4 pa bo :wink: Upam sam, da tistih 98% ne bo zatajil ... Potem bi pa vprašala, če mogoče kdo ve, kje se nama je zalomilo, zakaj se nama je to zgodilo?? V bistvu je bil to prvi spodrsljaj v moji karieri seksa :roll: Res mi ni jasno ... In ... Ali nej vseen probam test nosečnosti? In po kolkem času? Ooooh, kruta je šiba božja :roll:
Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

Se opravičujem za pravopisne napake :oops:
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

verjetno si malo preveč divje skakala po njem :) zdej pa samo brez panike, ker menstruacije 100% ne boš dobila, če se boš takole sekirala. te tabletke so pa tako močne, da pomoje nimaš kej skrbet.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jahhh tkole bomr ekla... midva sva prou znana po temu da se mava zmeri preveč rada in sva dost poskočna in to :oops: :lol: tko da tole ni redkost..žou tablet nimam ker me nočjo uzet, 3 mesce pa nima smisla čakat...če rečm d aje nujno ker se to DOGAJA stalno..me ne spolušajo po telefonu

tko da ti lepo uzem in čez 12 ur spet 4 oz. kukrkoli si jih pač dobila (a maš tiste revington?) noo in če bo use ql, če ti ne bo slabo, če ne boš zbruhala JE NEKAK ZIHR!! (Upej) :) :)
nevem no a se sam mene taka smola drži da jz sm še zmeri bruhala pol ceu dan, zadržvala kukr se je dal..usaj unih 20 minut čeprou morš USAJ pou ure najbol pa dve ure da je res 100%...
pa glej, nimam otročka na srečo...zdej pa teh aftr sploh ne uzemam več ker MI RGE NA k***c jebem*** mm** da delava use prou pa se to zgodi :eek: :roll: :roll:

sicr pa čimbol da se čimprejt naročiš ker če bi se jz u prvo naročila bi bla lih zdle enkrat na vrsti..prou neumna sm ker nism sprejela pred 3 mesci take ponudbe :( aja pa če se boš sekirala al pa tko bla na usake tok v strahu 'kaj pa eč je kej...' se zna zgodit da ti zamudi za kšn tedn al pa da se ti bo zdel da dobivaš ene znake, da maš težk trebuh, noge, slabo ti je,vrti se ti..to ej sam zarat PSIHE!

srečno :cool:
Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

chiqqa napisal/-a:jahhh tkole bomr ekla... midva sva prou znana po temu da se mava zmeri preveč rada in sva dost poskočna in to :oops: :lol: tko da tole ni redkost..žou tablet nimam ker me nočjo uzet, 3 mesce pa nima smisla čakat...če rečm d aje nujno ker se to DOGAJA stalno..me ne spolušajo po telefonu

tko da ti lepo uzem in čez 12 ur spet 4 oz. kukrkoli si jih pač dobila (a maš tiste revington?) noo in če bo use ql, če ti ne bo slabo, če ne boš zbruhala JE NEKAK ZIHR!! (Upej) :) :)
nevem no a se sam mene taka smola drži da jz sm še zmeri bruhala pol ceu dan, zadržvala kukr se je dal..usaj unih 20 minut čeprou morš USAJ pou ure najbol pa dve ure da je res 100%...
pa glej, nimam otročka na srečo...zdej pa teh aftr sploh ne uzemam več ker MI RGE NA k***c jebem*** mm** da delava use prou pa se to zgodi :eek: :roll: :roll:

srečno :cool:

Oh, tole me je tak pomirl :) Men se je kej takega namreč prvič zgodil, in pol sm zganjala paniko zarad tega. Revington sem scier dobila in takoj, ko sem jih vzela, sem mogla it na vece (ne bruhat, ampak sam lulat :D ) in me je blo strah, da je kej narobe s tem. In zdej se cel dan obremenjujem s tem, kaj lahk jem, česa ne, če sploh lahk ... V glavnem, v čist novi situaciji sm se znašla :eek: In me je na trenutke grozn strah :? Sam glede na to, da sva se sinoči dala dol, 12 ur po tistem sem vzela prve tabletke (in piše, da so 98% če jih vzameš po 24 urah) in še zdajle kasnej bom ene ... Ni vrag, da ne bo okej :) Hvala :!:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

boš vidla da bo še use ok :wink: a drgač mu je pršlo al ne? to ni merilo sicr, sam useen je pa USAJ neki ker ni spet take prisotnosti semenčk :)

aja pa možno da je zdele use ql čez 11 ur pa pou boš pa začela bruhat (ni pa nujno, jz zaenkrat poznam sam sebe k se ji je to naredil) in lih k bo treba uzet novih 4 ti bo ful bad k boš vedla d aboš zbruhala pa ne boš mogla nč pomagat :( sam UPAM da se ti ne boz godil ker to je pekel ..res tisto non stop pol pa k nimaš več vn za spraut pa se prou mučš..zato pa jz tega več ne bom pa nej se zgodi karkoli..

jej pa normalno..pou ure predn uzameš pa prenehej, sam na prazn želodc NE SMEŠ.. aja pa lahko uzameš pou ure prejt tut tableto prot slaboste sma men ni nč pomagala :?

ne se sekirat :P

(ps.: a si jih šla na metelkovo iskat?)
Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne, iz Celja sem :D Sam prve tablete pa sem vzela na prazen želodec ... Pa a naj pol vseen čez par dni probam še test za nosečnsot?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

odvosin..če morš dobit zdej menstro pa ej ne boš.. ponavad gre tista menstra k je recimo da kšn tedn po tem k poči al pa 2 še skoz..oz jo maš normalno.. tko da šele pol če drugič ne dobiš je bol za zihr..pač sej veš k se jajčese 'odtrga ' in potuje 14 dni prejt in je ta lako še neoplojen, nasledn pa (če jz to prou vem tko nekak?)...

sicr ti pa test ne pokaže nosečnosti prec po tem ko poči ampk šele ko menstruacija zamuja :wink: pa na začetku je nizka ravn prisotnosti nosečniškega hormona tko da če že pokaže pokaže zjutri ker jutranji urin vsebuje največ tega :)
Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

Zdle mam že drugo rundo v želodcu in ... Slabo mi nč ni :? Upam, da to ni slab znak :D
Fairytale
Sramežljivka
Sramežljivka

Wiiii :mrgreen:

Ko sem včeri mela to nesrečo sem obvestila best frenda. On pa mi je napisu:"Močna si! Požri tiste spermije! Preveč mogočna si, da bi tebe kdo oplojeval!" :mrgreen: Mi je blo kr bolš :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

ooo ful sm vesela zate :oops: :D :D (kok si pa stara, anyway?)

aja pa men res ni jans zakaj moje telo zavrača tak način urgentne kontracepcije?? :? :? res mi ni jasn :?

pa to je najbl čudn k je use ql pol pa 2x do zdej je blo zmeri tko da TOČNO po11 ur pa pou mi je začel obračat želodc itd.. pol sm pa uzela drugo rundo in SAMO še to zbruhala..pa tko mogoče še en parkrt..pol pa konc.. ful strange :roll:
Uporabniški avatar
gocacavalli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gocacavalli »

Vččasih od uzadi, al pa če je on na men. Ker sem včasih pri sexu raje v podrejenem položaju. Pravzaprav pa mu tako pustim, da ima vsaj nekje prevlado nad mano.
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kokolonca »

definitivno od zgoraj :lol:
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

no, v anketi manjka definitvno se kasna izbira, lahko tudi "drugo"...
ker nimam kaj zbrat od tistega kar je tam :(

no, zgoraj je najbolsa poza.
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

on odzadaj.. :) ni boljšega :D
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Odgovori