Zobozdravniki - priporočila
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Vermilion napisal/-a:Kaj pa v Kranju, a katera ve za kakšnega uredu... zdaj sm imela eno zobozdravnico, ki mi je en zob čisto uničla...tko, da sm mogla dat notri implantant...kar me je stal skor 300 čukov...plus tega, da mi nobene plombe ne naredi uredu...vsaka me skeli...
...tko, da mi je kolegica predlagala IRENO STANČIČ PIHLER, ki je baje dost dobra...a ma katera kaj iskušenj z njo?
ja jest sm mela isto probleme z zobmi, zdej pa hodm v Stražišče: sr ZVONKO PIHLAR. Pomoje da je to mož od irene..
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
densy napisal/-a:ja jest sm mela isto probleme z zobmi, zdej pa hodm v Stražišče: sr ZVONKO PIHLAR. Pomoje da je to mož od irene..
a je zaseben zobozdravnik? jz sm mela Pihlarjevo, pa ne vem zakaj, ampak mi ni všeč... tko da bi šla rada v Stražišče k eni, kamor moja mami hod, k me je mela že v osnovni šoli, pa baje ne sprejema več novih pacientov

jagodka85 napisal/-a:densy napisal/-a:ja jest sm mela isto probleme z zobmi, zdej pa hodm v Stražišče: sr ZVONKO PIHLAR. Pomoje da je to mož od irene..
a je zaseben zobozdravnik? jz sm mela Pihlarjevo, pa ne vem zakaj, ampak mi ni všeč... tko da bi šla rada v Stražišče k eni, kamor moja mami hod, k me je mela že v osnovni šoli, pa baje ne sprejema več novih pacientovSe mi zdi,da se Lapuh piše... ve kdo več?
Jap od mojga prfoksa za gefo žena..

Jest mam pa novo plombo

densy napisal/-a:
ja jest sm mela isto probleme z zobmi, zdej pa hodm v Stražišče: sr ZVONKO PIHLAR. Pomoje da je to mož od irene..
moja mami ima njega...ampak ji niti slučajno ne odgovarja...
...sem pa zadnjič poklicala h tej zobozdravnici, ampak je bojda že preveč zasedena... tko, da še zdaj tisto ta zanič

densy napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:densy napisal/-a:ja jest sm mela isto probleme z zobmi, zdej pa hodm v Stražišče: sr ZVONKO PIHLAR. Pomoje da je to mož od irene..
a je zaseben zobozdravnik? jz sm mela Pihlarjevo, pa ne vem zakaj, ampak mi ni všeč... tko da bi šla rada v Stražišče k eni, kamor moja mami hod, k me je mela že v osnovni šoli, pa baje ne sprejema več novih pacientovSe mi zdi,da se Lapuh piše... ve kdo več?
Jap od mojga prfoksa za gefo žena..fak ko jest te dohtarje vse poznam..
Jest mam pa novo plombo
jst sm mela neki časa dr. Lapuhovo...v osnovni...men je bla ql...eni pa so se prtožvali...tko, da nevem...
Vermilion napisal/-a:densy napisal/-a:
moja mami ima njega...ampak ji niti slučajno ne odgovarja...
...sem pa zadnjič poklicala h tej zobozdravnici, ampak je bojda že preveč zasedena... tko, da še zdaj tisto ta zanič
Ko pa da ji ne odgovarja? Kva je blo pa narobe? K men je popolno vse naredu..
Tamala` napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Mene je tudi tak strah zobozdravnika, da se ze en teden pred pregledom tresem, potem pa se ze iz cakalnice derem, da hocem injekcijo, ker drgac sploh ne bom ust odprla.
In ce me pol slucajno kaj boli, kr usta zaprem.
Lol to kot bi mene opisovala.. Điizs.. jst pa zobarji ... na-a
jst isto

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Tamala` napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Mene je tudi tak strah zobozdravnika, da se ze en teden pred pregledom tresem, potem pa se ze iz cakalnice derem, da hocem injekcijo, ker drgac sploh ne bom ust odprla.
jst isto

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rinca napisal/-a:Tamala` napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Mene je tudi tak strah zobozdravnika, da se ze en teden pred pregledom tresem, potem pa se ze iz cakalnice derem, da hocem injekcijo, ker drgac sploh ne bom ust odprla.
jst istoza vsako stvar hočem injekcijo, če pa kej čutim mu pa začnem kar roko umikat.
A pa lahko kr sam rečeš za inekcijo? A pa ti jo da? A to kej boli?

Always look on the bright side of life!