Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
*slamca* napisal/-a:Mene pa zanima, če je kšna že kdaj mela kšno obliko alergije na gel za tuširanje. Js namreč zadne cajte opažam, da me k se stuširam, začne srbet med prsti na nogah pa roke-dlani, pol pa to čez neki minut neha. A je možn, da je to od gela? Drgač nimam nobenih glivic al pa kej podobnga- da nau pomote
Mozno je, ker sem tudi imela nekaksno alergijsko reakcijo na gele za tusiranje. Mene pa so najprej srbele noge, nato roke-cele, nazadnje pa je prislo se na hrbet. Jaz sem se ponavadi spraskala do krvi, zato so se mi po telesu naredile takse male krastice, ki pa seveda niso izginile, ce sem se vsak dan znova praskala. Pomagala mi je ena krema, katero mi je predpisal dermatolog in pa Eucerin gel za tusiranje, brez barvil in vonja. Zdaj ze ponovno tu pa tam uporabljam razlicne gele, ko pa me kaj zasrbi, pa takoj neham.

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Mi imamo pa doma trenutno Palmolive (Shea Butter in še enega za občutljivo kožo), Fa rdečega (neki Asia ...) in Adidasovega.
Najraš imam Adidasove (sej to sme že pisala pomojem), drugač pa kupujem raznorazne, odvisno kolk mi dišijo, na vsake tolk časa jih ful rada mal zamenjam, drugač pa za poleti mam najraš sveže vonje (po kakšnem sadju), za pozimi pa mlečne, al pa kokos, vanilija ipd.
Najraš imam Adidasove (sej to sme že pisala pomojem), drugač pa kupujem raznorazne, odvisno kolk mi dišijo, na vsake tolk časa jih ful rada mal zamenjam, drugač pa za poleti mam najraš sveže vonje (po kakšnem sadju), za pozimi pa mlečne, al pa kokos, vanilija ipd.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
- Sramežljivka
- _ladybird_
- Komunikatorka
- Kraj: .......
smotkA napisal/-a:Mi imamo pa doma trenutno Palmolive (Shea Butter in še enega za občutljivo kožo), Fa rdečega (neki Asia ...) in Adidasovega.
ja jst mam zdele adidosov gel, tropical passion pa mi je res najboljši ful dobr diši
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
rinca napisal/-a:od avona gel in mleko celebrate me![]()
njaaaami
Jst trenutno ista dva izdelka uporabljam, sem kar zadovoljna,
čeprav sta mi liniji vanilija & soja ter črna češnja & muškatni orešček še vedno 1A!

rada bi si pa kupla tud kremo za tuš od Vichy, Lipidiose, ker sm imela testerčk in je bil ful dober!