Lol pa ni mu ime warden no.
Ime mu je henry pope, warden je pa njegov naziv(upravitelj zapora). Warden je lahko tudi izraz za paznika, samo to je slengovska raba, uradno so Correctional Officer.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Em... Tole morem vedet. Prvo sezono sem pogledala, pa me res zanima... z belo dalje... una Sarah (zdravnica) je umrla od 'overdose' al ni? Bla je bela ko stena, pa vsa spenjena okrog ust, ampak vseeno ne vem al so jo našli pravočasno al ne...
Zadnjič spremenil allessya, dne 07. Dec. 2006 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
allessya napisal/-a:Em... Tole morem vedet. Prvo sezono sem pogledala, pa me res zanima... una Sarah (zdravnica) je umrla od 'overdose' al ni? Bla je bela ko stena, pa vsa spenjena okrog ust, ampak vseeno ne vem al so jo našli pravočasno al ne...
,,
dej drugič če kej sprašuješ dej prosim z belimi napisat, al pa pomanjšaj, ker js do tm še nism pršla!!
Sej uredu, nism misnla tko harsh, sam sm čist not padla in gledam po par delov na dan in me ne mika vnaprej vedt kaj bo. Pa še mal mi živčki delajo k mamo doma situacijo Se opravičujem no
No mi2 sva v nedeljo začela s telim in sva oba čist obsedena. V nedeljo in ponedeljek sva pogledala prvih 12 delov 1. sezone... Komi čakam dons da jih še 10
Vse kar lahko rečem je WoW!!! Najboljša nadaljevanka ever (še gospodinje sm spustila včeri)... Da o Millerju sploh ne govorim
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.